Modellbilder.se
Personlig bild
@Lasen    ID# 49496   

Fotograf
Kristian Andersson


Medlemskonto

Gratismedlem

Blekinge län
Ronneby
Samarbeten
6 st
Senast inloggad
2014-08-19
Typ av sessioner
TFP och Betaljobb


Plåtat sen våren 2008 och började med studiofotografering våren 2009. Är hjärnan och hjärtat bakom foto/photoshop-siten http://plateriet.se
Där finns mer av mina bilder då jag inte befinner mig på MB mer än en gång i veckan.


Ålder
35 år
Erfarenhet
Viss Erfarenhet
Medlem sedan
2008-12-08
Senast aktiv
2016-01-26 11:58:48


 • Cheapest dress ever!

  Lasen  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Kalle

  Lasen  
  Solo Ej i Portfolio
 • Emeli

  Lasen  
  Solo Ej i Portfolio
 • Isabella

  Lasen  
  Solo Ej i Portfolio
 • Kajsa

  Lasen  
  Solo Ej i Portfolio
 • Skyltdockan

  Lasen  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Inspired

  Djipsy  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Den lata klädesfotografen

  Lasen  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • En kväll på stranden

  Lasen  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Stuck On My Vision

  Imica  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Skatehallen

  Chaaarlie  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Skejt !

  Chaaarlie  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Black and white

  Lasen  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Light A Way

  Imica  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Festsession .

  Chaaarlie  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Dreamer

  Jeseli  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Isabella Wiggberg

  Lasen  
  Teamwork Ej i Portfolio
 • Frida Pöllänen

  Lasen  
  Teamwork Ej i Portfolio
2010-09-02
Deltagit i fotosessionen Cheapest dress ever!
Maria berättade att hon hade en idé om att fota vid en bäck mellan Simrishamn och Gröstorp nere på Österlen. Vi gjorde slag i saken helt enkelt. När vi träffades tyckte jag hennes outfit var rätt...
2010-03-21
Skrev kommentar till Malin
Ja jag bara älskar denna! Det vet dock redan Malin om! Får dock hålla med föregående talare, lite väl mycke struktur i huden på nått sätt. Annars grymt bra jobbat!
2010-03-15
Fotosessionen "Skyltdockan" till utställningen
Johanna beskrev en idé att hon ville se ut som en skyltdocka, de flesta skyltdockorna har fejkade peruker men vissa är helt skalliga, givetvis ville jag köra på detta... Tyvärr ville hon inte raka sig...
2010-03-14
Deltagit i fotosessionen Skyltdockan
Johanna beskrev en idé att hon ville se ut som en skyltdocka, de flesta skyltdockorna har fejkade peruker men vissa är helt skalliga, givetvis ville jag köra på detta... Tyvärr ville hon inte raka sig...
2010-02-25
Skrev kommentar till Mia igen
Rätt tråkigt ljus, känns inget speciellt för mig detta direkt. Plant och tråkigt. Vet inte vad mer jag ska kunna säga, lek mer med ljuset? Skuggor o liknande, kanske något mer som tillför en helt vit bakgrund?
2010-02-03
Skrev kommentar till Pilot
Wow! Fruktansvärt snygg modell! Bild 2 är topklass, mun-poserna är lite för lika på de tre bilderna, om man nu ska ge lite konstruktiv kritik. Men bara WOW på bild 2 - o helt vansinnigt cool tattoo! :)
2010-01-22
Deltagit i fotosessionen Inspired
Såg ett par i mina ögon ett par fruktansvärda hårklämmor en dag när jag gick igenom Hm, och var tvungen att köpa dem, för detta bjöd på inspiration till fotoidéer. Så här blev det med den saken. T...
2010-01-21
Skrev kommentar till Bodypaint
Nice nice, Sandra e ju grym med sina olika ansiktsuttryck, jag skulle vilja se lite mer sting i färgen dock i sminkningen, lite hårdare svart hade vatt nice. Känner igen svärdet ;) var ju de som nästan rev min lägenhet :P
2009-12-29
Skrev kommentar till Nörd fashion
Bild två är vansinnigt bra, just att ni delat av de som ni gjort är grymt coolt. Väldigt lik en bild jag sett för ett tag sen... Men ska man göra nått som är gjort innan ska man göra de bättre, o det har ni verkligen lyckats med.
2009-12-26
Skrev kommentar till Autolife.se julgodis
Såhär ska bil-sessioner se ut, visst, kanske lite mer intressant ljus på vissa bilder kan jag tänka mig. Annars en bra session. 1 o 3 är väl de som faller mig mest i smaken!
2009-12-26
Skrev kommentar till Fashion Origami
Vilken cool session!! 2an vinner lätt, 1an oxå bra, stilrent o snyggt, tycker lite att silvertejpen förstör de vackra i bilderna. Lite synd.
2009-12-21
Deltagit i fotosessionen Den lata klädesfotografen
En session från somras om jag inte har helt fel för mig. Blev väääldigt många skratt under tiden. Update, ser att sista bilden blev i kass kvalle... ändå är den uppladdad i rätt storlek och uppskä...
2009-12-16
Skrev kommentar till White
Kunde blivit riktigt bra, men känner att den vita outfiten är lite utfrätt på de flesta bilderna. Skärpan sitter inte riktigt där heller, t.ex på fyran så är det mer skärpa på armen än i ansiktet. Miljön ser annars väldigt härlig ut och modellen gör ett bra jobb. Som vi säger i Skåne: "Po di igen"
2009-12-07
Skrev kommentar till Maud, double in Pink
Spännande session, bild 2 var väl den jag fastnade mest för. Gillar bubblorna =) Finns dock en liten grej jag stör mig lite på. Hennes ögon har olika färger, vänstra ögat går lite i rosa/lila och hennes högra är fint blått.
2009-12-06
Skrev kommentar till 50-talspilot
Grymt bra bilder, håller med angi att ettan är mest autentisk, tvåan är grym med men har en helt annan känsla i sig. De två är väl de jag fastna för. GJ!
2009-12-06
Skrev kommentar till It's Getting Hot...
Känns aningen över-retucherade, huden e lite väl utsmetad. 3an lätt bäst i denna sessan, dock gillar jag överkroppen/ansiktet i tvåan riktigt mycket, kanske skulle beskurit den lite tajtare där. Aningen mycket kontrast kanske för min smak oxå, kanske? vet inte. På att igen ba, bra jobb av er annars, men chilla lite me huden så äre kanon!
2009-12-04
Skrev kommentar till Giovanna
Niice! Gillar faktiskt att man inte ser så mycket av modellens ansikte. Inte för att det är nått fel på ansiktet :) Men hade man sett mer så hade man nog förlorat lite känsla i bilderna. Mörka, råa, våta. Precis som det ska va GJ!
2009-12-04
Gillade följande kommentar till MS Racing
Hmm kanske man kan fixa bakgrunden lite, man ser ju typ taket och så
2009-12-04
Skrev kommentar till MS Racing
Menade inget illa med det jag skrev som en av er tycks tro, tänkte oxå på det här med taket osv som kanske hade gått och klona bort.
2009-12-04
Skrev kommentar till MS Racing
Är dessa de klara bilderna? Eller tagna rakt ur kameran?
2009-11-27
Skrev kommentar till Ferrari
Får hålla med om softningen, men men, sånt som händer ;) Annars jätteläckra bilder, gillar hur golvet försvinner på bild 1. Ettan och trean lätt bäst bilder! Tvåan känns lite "stel" på nått sätt.. Bra jobb!
2009-11-18
Skrev kommentar till Porträtt
Retucheringen känns lite för hård i mitt tycke, ljuset var i tråkigaste laget, men modellen har potential absolut! På att igen ba :)
2009-10-19
Deltagit i fotosessionen En kväll på stranden
Träffade Maria en eftermiddag/kväll vid Väg 17:s strand på Österlen i somras. Vi hade inte direkt något planerat utan bara plåtade på helt vilt. Här är ett par av de bilder vi tyckte blev bäst....
2009-10-18
Deltagit i fotosessionen En kväll på stranden
Träffade Maria, som även är en gammal klasskamrat nere på Väg 17:s strand på Österlen en varm sommarkväll. Kanonkul hade vi och Maria är grym och fota! Men de ser ni nog själva. ...
2009-10-06
Skrev kommentar till Bite The Apple
Bild två är helt underbar. Man får en, sago/tecknad känsla. Klockren!
2009-09-19
Deltagit i fotosessionen blues
En session med Krille som gjordes för ett bra tag sen. Min första FAN så det kändes lite konstigt, men gick det gick bra ändå tycker jag. Är väldigt nöjd med resultatet, och de har en skön "de...
2009-08-11
Skrev kommentar till Amina beach 2009
Svårt att misslyckas med en modell som Amina! Klockren! Är dock inte riktigt överförtjust i inbyggda filter i PS... Lensflaren måste bort... Syns lite för tydligt att det är det inbyggda lilla standardfiltret.
2009-08-11
Skrev kommentar till Glam?
Utan tvekan dina bästa bilder Frida. Kul och se att du får lite bilder av högre kvalité. Marcus, strålande som vanligt, blir alltid bra med dina överexponerade bilder.
2009-08-02
Gillade följande kommentar till En sommardag.
Kan vara något tekniskt som fotografen ville testa, som inte framkommer genom att se på bilderna. Förstår inte varför kritik till 90% är negativ så fort det inte är någon av "kändisarna" som varit modell eller fotograf (eller bilderna är av lättklädd karaktär alternativt hårt retuscherade)
2009-07-22
Skrev kommentar till Martina
Vilken fantastiskt fin modell! Helt otroligt
2009-07-19
Skrev kommentar till En blåsig dag på havet
En av dina bättre sessioner Micke, kul o se att även du utvecklas. Johanna, strålande jobb som vanligt. Skulle vilja ha lite mer ljus i ansiktet på vissa bilder. Och den vita "glöden" runt modellen, annars fina :)
2009-06-15
Gillade följande kommentar till Love Confusion
Jag tycker bilderna är på tok för små för att man ska kunna avgöra om medlemmarnas insatser är värda det ena eller det andra i de här bilderna när det kommer till kommentarer eller betyg.
2009-06-03
Skrev kommentar till Blomman i sanden
Gryym session. Håller med John precis som alla de andra borde göra :) De ögonen lyser genom vilket mulet moln som helst !
2009-05-30
Skrev kommentar till Axelina
Grymt snygg modell! Har väl bara en grej som kan sägas som är konstruktiv. Lägg in lite brus i magen. Texturen finns inte alls kvar tyvärr. Lite väl starkt retucherat där. Annars top notch!
2009-05-24
Skrev kommentar till Fortfarande Lotta
Jag hitta den röda tråden! Det är samma modell :) Bra bilder som vanligt, förväntar mig inget annat. Snygg modell, gillas! :)
2009-05-18
Skrev kommentar till Några vykort från Skåne
Blir lessen när jag tittar på dessa bilderna. Man längtar hem till Österlen =( Bild 1 och 3 klara favoriter, saknar lite skärpa dock. Givetvis hinner man väl inte hem detta året heller innan rapsen blivit skördad =(
2009-05-14
Skrev kommentar till Fantasy :)
Nice sessa!! Både då session och den lilla prinsessan. Bild 1 är favorit. Enda som kunde förbättrat hade varit att tänka över bakgrund m.m. Bild två så skulle kanske glas-bakgrunden varit över hela bilden. Bild 3 hade man kanske försökt att inte få med brunnslocket. Samma session med en stor gul raps-äng? Vilka färger det hade blivit i bilden då :)
2009-05-14
Skrev kommentar till Annica on the Beach
Bild 6-7 grymt bra. Tror nog det hade blivit bättre och vänt modellen så havet hade kommit som bakgrund istället. Lite mer färger kanske på bild 1 hade gjort sig. Gillar posen på bild 2
2009-05-13
Skrev kommentar till ABS Luxury wheels
Detta gillas! Fruktansvärt bra gjort. Inget misstag genom att låta modellen se "verklig" ut och bakgrunden inklippt. Passar perfekt! GJ!
2009-05-13
Skrev kommentar till Erica & Malin - Graffiti
Ja, vad ska man säga. Är inte helt övertygad om jag ska vara ärlig. Kommer säkert låta väldigt väldigt negativ. Men ta det på rätt sätt. Hudtonerna skiljer sig otroligt mycket, det kan jag se som lite tråkigt. En blixt utan softning ger faktiskt inget jätteskoj ljus tyvärr. En aning retuchering hade varit på sin plats för att smeta ut huden lite grann och ta bort lite skavanker. Hade försökt lekt lite mer med modellerna, vissa av bilder posar de helt olika och man får inget direkt sammanhang mellan de två. Sminkningen har nog du inte så mycket med att göra tror jag, men jag hade velat ha MER MER MER, ännu mer extremt om man nu ska köra på det stuket. Testa att fixa till nån bild lite grann i PS, det kan göra underverk med dessa.
2009-05-11
Gillade följande kommentar till Skatehallen
Helt klart bland dina bästa bilder Kristian! Lite småsaker bara som du skulle kunnan tänka på tills nästa gång. Bild 2 lämna lite mer luft kring modellen. Här strök det med lite på brallan. Bild 2 och 3, samma vinkel. Försök fota från en lägre vinkel, modellen blir längre och snyggare ;-) Lite mer ljus bakifrån kanske? En stor strippbox så att modellen får en nice rimlight? Men man ser ju att även Ronneby kan ha snygga tjejer ;-) Keep it up!
2009-05-11
Skrev kommentar till Erica with a lot of shit...
E lite osäker på vad du vill ha fram med "skräpet". Gillar allt utom just de, kanske skulle vara i lite mindre opacitet enligt mig, det är lite mycket just nu. Trean tyckte jag hade coola diagonaler i bilden!
2009-05-09
Deltagit i fotosessionen Stuck On My Vision
Ännu en session med Kristian. Mycket nöjd....
2009-05-07
Deltagit i fotosessionen Jeans.
Träffade Kristian en kväll och fotade lite. En väldigt rolig plåtning som absolut görs om, här är lite av resultatet....
2009-04-25
Deltagit i fotosessionen Skatehallen
En förmiddag i Ronneby skatehall :) Otroligt roligt att göra & gick snabbt & enkelt . Min tredje session såhär långt !...
2009-04-17
Skrev kommentar till Black and white
Måste svara direkt. Jo jag hade önskat det själv, önskar mig en blixt till =). På denna skärmen jag sitter nu så ser jag för mycket av bakgrunden, på min där hemma såg det perfekt ut och på Jennis dator smälte nästan hela hon i bakgrunden. Usch för skärmar!
2009-04-17
Skrev kommentar till Soccer player
Kanonskoj idé med elden, dock tycker jag det kunde blivit utfört ännu bättre. Eld ljusar upp alltså borde det ligga mer ljus på den sidan på kroppen där elden finns. Men kanske bara jag som är petig. Så tyvärr måste jag nog säga att orginalen är bäst.
2009-04-17
Deltagit i fotosessionen Black and white
Tredje sessionen med Jenni. ...
2009-04-14
Deltagit i fotosessionen Light A Way
Min andra session med Kristian. Väldigt,väldigt nöjd för att bara vara andra gången jag fotar med honom. ...
2009-04-13
Deltagit i fotosessionen Light A Way
Min andra session med Kristian. Blev riktigt nöjd. Gillar temat skarpt!...
2009-04-10
Deltagit i fotosessionen First Serssion
Min första session med Kristian...Mycket nöjd....
2009-04-08
Gillade följande kommentar till Little red riding hood
Sött och lekfullt. Bra kompositioner och posé som passar in. Grattis till enkla bilder som lever gott på den spontana känslan och glädjen.
2009-04-08
Gillade följande kommentar till Little red riding hood
JAG TYCKER: att de här bilderna har potential. Bilderna hade tjänat på lite mer arbete med hudtonerna och färgen på bakgrunden är olika i alla tre bilderna. Dessutom känns det som att bild fyra inte alls hör till den här sessionen. "Kill your darlings". Spara den svartvita ill nästa gång ni plåtar ... eller nöj er med att lägga ut den under enskilda bilder om ni gillar den. PLUS: Underbart leende på trean. Helt okej exponering och skärpa. MINUS: Läskig blå bakgrund. Lite röda hudtoner. Lite mer variation hade kanske inte skadat.
2009-04-04
Skrev kommentar till Viva La Rosa
Jag får nog inte riktigt sväva fritt känslan. Men en söt session, grymt fin modell. Vad har dock hänt på bild 1, nedersta blomman, glömt och frilägga den?
2009-04-03
Deltagit i fotosessionen Little red riding hood
Min andra session med Kristan, spontanplåtning . Hade inte en susning om vad vi skulle hitta på :)...
2009-03-20
Skrev kommentar till Mathilda - en bowlande modell
Grym session, har själv varit och spelat en del matcher i den hallen =) Funderar själv på att köra någon form av bowlingsession, kan bli skoj och se om man kan bemästra de tråkiga lysrörsljuset och det hala underlaget.
2009-03-07
Gillade följande kommentar till Frida Pöllänen
1a å 2a bilden är riktigt snygga!! Du är jätte vacker, å ja ser fram emot många fler sessioner :) Snyggt jobbat av er!
2009-03-07
Gillade följande kommentar till Frida Pöllänen
Enkelt och vackert. Fina poser.
2009-03-06
Deltagit i fotosessionen Min första plåtning
Detta är min allra första plåtning någonsins . Efter mycket skrattande & skojande fick vi till en del bra bilder :)...
2009-03-06
Deltagit i fotosessionen Frida Pöllänen
Fridas första session någonsin och givetvis då också första med mig. Otroligt skoj hade vi och bilderna ser ni ju själva...
Malin
Ja jag bara älskar denna! Det vet dock redan Malin om! Får dock hålla med föregående talare, lite väl mycke struktur i huden på nått sätt. Annars grymt bra jobbat!
Skapad 2010-03-21.
Mia igen
Rätt tråkigt ljus, känns inget speciellt för mig detta direkt. Plant och tråkigt. Vet inte vad mer jag ska kunna säga, lek mer med ljuset? Skuggor o liknande, kanske något mer som tillför en helt vit bakgrund?
Skapad 2010-02-25.
Bodypaint
Nice nice, Sandra e ju grym med sina olika ansiktsuttryck, jag skulle vilja se lite mer sting i färgen dock i sminkningen, lite hårdare svart hade vatt nice. Känner igen svärdet ;) var ju de som nästan rev min lägenhet :P
Skapad 2010-01-21.
Nörd fashion
Bild två är vansinnigt bra, just att ni delat av de som ni gjort är grymt coolt. Väldigt lik en bild jag sett för ett tag sen... Men ska man göra nått som är gjort innan ska man göra de bättre, o det har ni verkligen lyckats med.
Skapad 2009-12-29.
Autolife.se julgodis
Såhär ska bil-sessioner se ut, visst, kanske lite mer intressant ljus på vissa bilder kan jag tänka mig. Annars en bra session. 1 o 3 är väl de som faller mig mest i smaken!
Skapad 2009-12-26.
Fashion Origami
Vilken cool session!! 2an vinner lätt, 1an oxå bra, stilrent o snyggt, tycker lite att silvertejpen förstör de vackra i bilderna. Lite synd.
Skapad 2009-12-26.
Maud, double in Pink
Spännande session, bild 2 var väl den jag fastnade mest för. Gillar bubblorna =) Finns dock en liten grej jag stör mig lite på. Hennes ögon har olika färger, vänstra ögat går lite i rosa/lila och hennes högra är fint blått.
Skapad 2009-12-07.
It's Getting Hot...
Känns aningen över-retucherade, huden e lite väl utsmetad. 3an lätt bäst i denna sessan, dock gillar jag överkroppen/ansiktet i tvåan riktigt mycket, kanske skulle beskurit den lite tajtare där. Aningen mycket kontrast kanske för min smak oxå, kanske? vet inte. På att igen ba, bra jobb av er annars, men chilla lite me huden så äre kanon!
Skapad 2009-12-06.
Giovanna
Niice! Gillar faktiskt att man inte ser så mycket av modellens ansikte. Inte för att det är nått fel på ansiktet :) Men hade man sett mer så hade man nog förlorat lite känsla i bilderna. Mörka, råa, våta. Precis som det ska va GJ!
Skapad 2009-12-04.
Ferrari
Får hålla med om softningen, men men, sånt som händer ;) Annars jätteläckra bilder, gillar hur golvet försvinner på bild 1. Ettan och trean lätt bäst bilder! Tvåan känns lite "stel" på nått sätt.. Bra jobb!
Skapad 2009-11-27.
Bite The Apple
Bild två är helt underbar. Man får en, sago/tecknad känsla. Klockren!
Skapad 2009-10-06.
Amina beach 2009
Svårt att misslyckas med en modell som Amina! Klockren! Är dock inte riktigt överförtjust i inbyggda filter i PS... Lensflaren måste bort... Syns lite för tydligt att det är det inbyggda lilla standardfiltret.
Skapad 2009-08-11.
Martina
Vilken fantastiskt fin modell! Helt otroligt
Skapad 2009-07-22.
En blåsig dag på havet
En av dina bättre sessioner Micke, kul o se att även du utvecklas. Johanna, strålande jobb som vanligt. Skulle vilja ha lite mer ljus i ansiktet på vissa bilder. Och den vita "glöden" runt modellen, annars fina :)
Skapad 2009-07-19.
Blomman i sanden
Gryym session. Håller med John precis som alla de andra borde göra :) De ögonen lyser genom vilket mulet moln som helst !
Skapad 2009-06-03.
Axelina
Grymt snygg modell! Har väl bara en grej som kan sägas som är konstruktiv. Lägg in lite brus i magen. Texturen finns inte alls kvar tyvärr. Lite väl starkt retucherat där. Annars top notch!
Skapad 2009-05-30.
Några vykort från Skåne
Blir lessen när jag tittar på dessa bilderna. Man längtar hem till Österlen =( Bild 1 och 3 klara favoriter, saknar lite skärpa dock. Givetvis hinner man väl inte hem detta året heller innan rapsen blivit skördad =(
Skapad 2009-05-18.
Annica on the Beach
Bild 6-7 grymt bra. Tror nog det hade blivit bättre och vänt modellen så havet hade kommit som bakgrund istället. Lite mer färger kanske på bild 1 hade gjort sig. Gillar posen på bild 2
Skapad 2009-05-14.
ABS Luxury wheels
Detta gillas! Fruktansvärt bra gjort. Inget misstag genom att låta modellen se "verklig" ut och bakgrunden inklippt. Passar perfekt! GJ!
Skapad 2009-05-13.
Black and white
Måste svara direkt. Jo jag hade önskat det själv, önskar mig en blixt till =). På denna skärmen jag sitter nu så ser jag för mycket av bakgrunden, på min där hemma såg det perfekt ut och på Jennis dator smälte nästan hela hon i bakgrunden. Usch för skärmar!
Skapad 2009-04-17.
Soccer player
Kanonskoj idé med elden, dock tycker jag det kunde blivit utfört ännu bättre. Eld ljusar upp alltså borde det ligga mer ljus på den sidan på kroppen där elden finns. Men kanske bara jag som är petig. Så tyvärr måste jag nog säga att orginalen är bäst.
Skapad 2009-04-17.
Mathilda - en bowlande modell
Grym session, har själv varit och spelat en del matcher i den hallen =) Funderar själv på att köra någon form av bowlingsession, kan bli skoj och se om man kan bemästra de tråkiga lysrörsljuset och det hala underlaget.
Skapad 2009-03-20.