Modellbilder.se

Bergianska Äventyr

Uppladdad
2014-09-13
3863 6
Om fotosessionen

Nu var det ett tag sedan den här sessionen begav sig, men vill visa det vaCkra som vi åstadkom då..

VaCkra Malin, kom dit, och hade mest tänkt hänga, men hon ställde upp då modellerna uteblev, och titta vad som Skapades, magi. Hon var lätt att fotografera med, sprallig och glad.

Då regnet störtade emot oss så föreslog jag att vi skulle gå in i väXthuset, som skulle stänga om en timme, så vi fick muntligt tillstånd att fotografera där.

Kommentarer är helt okey, men dessa bilder är oredigerade, så redigeringskommentarer om större kontrast osv får vänligen ta hänsyn till det ~<3~Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 17/9 -14 17:34

  Fotograf  Elisabeth L Också intressant, förstår hur du menar med ett och två. Sen är de som står ut för mig mer även nummer sex och nio i ordningen. Om de två första ger en del att undra över, så ger de senare något hjärtligt. Ja, det kan därav kännas som olika teman med.

  - Ta bort

 • 14/9 -14 11:23

  Fotograf  Johan K En intressant miljö. De första bilderna med mycket förgrund är bra. Samtidigt så gillar jag de sista bilderna. Kanske material för två olika sessioner?

  - Ta bort

 • 14/9 -14 09:16

  Fotograf  Elisabeth L taCk för era härliga kommentarer. Ja, det är sant att hon blickar mest uppåt mot vänster, inte tänkt på det. Ja, vi var några olika fotografer och placerade ut oss, så hittar en sin plats där en trivs. kanske något att tänka på till nästa gång.

  - Ta bort

 • 14/9 -14 06:43

  Fotograf  Björn W I era första bilder arbetar ni med ett skärpeplan som ger ett oskarpt förgrundsplan. Snyggt! Det ger en fin effekt och även ett djup. Funderar över att blickriktningen i merparten av bilderna är uppåt vänster. Vad finns där i denna sköna djungel? Jag gillar era bilder. Fotade en session i de tropiska växthusen i botaniska i Uppsala en gång. Trångt... och spännande!

  - Ta bort

 • 13/9 -14 23:05

  Fotograf  Thomas J Mycket bra för att vara en spontansession! Bättre än många andra här! Gillas!

  - Ta bort

 • 13/9 -14 22:53

  Fotograf  Joakim O Jag gillar såna här spontansessions. Enkelt och okonstlat, men snyggt och med mycket känsla. Bra jobbat båda två

  - Ta bort

Lägg till favoriter