Modellbilder.se

Gangsters don't dance

Uppladdad
2014-03-07
5506 13
Om fotosessionen

Efter många försök och ombokningar pga av sjukdomar och arbete lyckades vi äntligen att göra en session ihop, en annan modell hoppade av i sista stund och då kunde Sara komma. Medan jag väntade på Sara kraschade datorn så jag fick göra en ominstallation. Sen mitt i plåtningen gick min kamera sönder och vi fick avsluta sessionen med en gammal Nikon D70s som jag hade köpt på blocket för dess high sync förmåga. En otur drabbade samarbete som vi, som sanna proffs, hanterade galant :)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 12/3 -14 18:35

  Fotograf  Johan K Älskar tonerna, och det där med att slöja ansiktet gillar jag, mixen på outfiten är ovanlig. Det är bra att det inte stämmer, då känns det som att man inte sett det förut. Och det är fan inte lätt att vara originell idag alltid. Härlig motstory, applåd, väl förtjänt resultat.

  - Ta bort

 • 11/3 -14 17:28

  Fotograf  Johan S Gillar bandanan. Hur cool som helst, Miguel gör ett bra jobb med ljuset och framförallt röken. Älskar byxorna som ser lite reptilaktiga ut. Poserna fungera skapligt, hade nog sett lite mer olika beskärningar istället. Vore hur coolt som helst att se en ren närbild på Sara med bandanan, verkligen utnyttja hennes intensiva ögon.

  - Ta bort

 • 11/3 -14 11:24

  Fotograf  Ken B Mycket snyggt med en härlig ton, gillar ljussättningen!!

  - Ta bort

 • 10/3 -14 11:40

  Fotograf  Christopher B I always like the light, contrast and editing of your sessions. I love the skull bandana, but I'm not at all a fan of the hat, but that's just my personal taste. Maybe the green under the brim could have been pushed towards a bluer color.

  + 1 - Ta bort

 • 9/3 -14 22:42

  Modell  Erika L Snygga bilder!, modellens hårfärg passar mycketbra till ljuset, perfekt klädval till denna plåtning oxå!:)

  - Ta bort

 • 9/3 -14 06:22

  Fotograf  Björn W Snyggt. Flera viktiga detaljer som samverkar: masken, den blå röken, hur byxorna lyfts fram mot bakgrunden, kepsens text. Detta är bra!

  + 1 - Ta bort

 • 8/3 -14 08:58

  Modell  Sara B Hej på er alla och tack för all feedback. Kort och gott så är det ALLTID svårt att välja ut bilder och i detta fall som båda gillar där utav posering, och Ang masken ja jag ville ha den då jag personligen ser att syftet är AS COOLT. Mvg

  + 1 - Ta bort

 • 8/3 -14 06:41

  Fotograf  Christian N Väldigt snygga bilder. Gillar ljus och färg. Tycker att masken funkar bra i temat. Skulle möjligen önska mer variation i poser. Ser heller inte riktigt samma skärpa i bilderna som jag tycker att du brukar ha. Vet inte om det är medvetet eller pga kamerabyte, som du skrev.
  Men som sagt, riktigt läckra och lite annorlunda bilder...och i min bok är annorlunda bra :)

  - Ta bort

 • 8/3 -14 00:17

  Fotograf  Robert H proffsigt gjort av er båda med tanke på hur det blev. Improvisationen blev kanon trots allt, sista är favoriten, bra jobbat!

  + 1 - Ta bort

 • 7/3 -14 19:39

  Fotograf  Robert W Nr 4 är asgrym. Cool session, snyggt av alla inblandade. Bra post work.

  + 1 - Ta bort

 • 7/3 -14 19:39

  Fotograf  Rolf S Ja mycket strul förstås. Men jag håller inte med föregående. Tycker att ni kunde gjort mycket mer av denna session. Kanske för att jag inte varken förstår tycker om dödskallemasken. Vad tänkte ni med den? Den går helt bort för mig.
  Visst - det är roligt med propps för att skapa lite variation men då måste de ha ett syfte. Så femte bilden blir mitt val då ;)

  + 1 - Ta bort

 • 7/3 -14 17:54

  Fotograf  Bo G Supersnyggt!!!!! Gillar det mesta med detta. Ljus, redigering, modell, poser....

  + 1 - Ta bort

 • 7/3 -14 17:47

  Fotograf  Kemal S Vackra färgtoner, snyggt ljussatt och en vacker modell.

  + 1 - Ta bort