Modellbilder.se

SLUT

Uppladdad
2012-11-28
7281 7
Om fotosessionen

Ja....soffan skulle säljas så passa på å fotta i den. Synd dock att ljuset var så HIMLA DÅLIGT och vi hade ingen proffs utrustning så att för att över huvud taget kunna glo på dessa bilder....var vi tvugna att överredigera dom.rnSynd....det hade kunnat bli helt ok bilder detta i en bra studio istället för mitt vardagsrum.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 5/12 -12 21:11

  Modell  Sara B Tycker det bara ser flammigt och suddigt ut vid ansiktet... vilket förstör hela sessionen då man vill kunna se modellens ansikte tydligt:)

  - Ta bort

 • 30/11 -12 19:02

  Fotograf  Björn W ... det är ibland intressant att försöka rädda bilder. Jag ser denna gång förbi det som redan har beskrivits och funderar över närvaro och energi. Er första och ev tredje eller sista känns "mest lyckade".

  + 1 - Ta bort

 • 30/11 -12 00:38

  Fotograf  Timmy G Javisst. Skärpan är ingen höjdare, och nu gör det ju ganska mycket i dessa bilder. Men annars tycker jag att det funkar iallafall. Som adrian säger så kanske det hade varit smart att göra tex brus eller liknande för att "förstöra" bilderna och kört åt det håller istället, det skulle kanske kunna bli något.

  - Ta bort

 • 28/11 -12 20:44

  Fotograf  Adrian J Ibland går jag åt andra hållet med editeringen när det har varit problem som jag inte kan lösa. Det blir en anna look men tex S/V mer grain och så testar man sig fram med kontrasten hade nog sett bra ut det också.
  Annars är 3:an min favorit om man bortser fråm problemen ni hade.

  P.s
  Om behöver studioblixtar för någon annat i framtiden så assisterar jag hjärna med mitt elinchrom system.

  + 1 - Ta bort

 • 28/11 -12 19:58

  Modell  Rex H Nej jag vet...tveka länge innan jag la upp den.
  Tycker soffn e så fin därför hade jag svårt å låt bli. Sam har vel inte jag lagt upp så mkt underklädersbilder här.
  Vi är ju inga fotografer så är det bara....vi är modeller som gärna vill kunna fotta å redigera men visade sig inte vara alls så enkelt Så tummen upp för alla mina duktiga fotografer jag haft under alla år ;)

  - Ta bort

 • 28/11 -12 17:13

  Fotograf  Lars-Erik G Lite synd att ni lägger upp denna, ni har ju båda bevisat flera gånger tidigare att ni kan så väldigt mycket bättre. Varför då lägga upp denna session? Anledningen till att ta bilderna är självklart helt ok och förstår er visst, men varför inte spara den för er själva för att som ni säger "glo på", andra som ser den här sessionen får inte det positiva intryck av er som fotograf/modell som ni visat tidigare.

  - Ta bort

 • 28/11 -12 15:49

  Fotograf  Janne B Jag håller fotografen,men det blev väl ok ändå.

  - Ta bort