Modellbilder.se

Minute Steak

Uppladdad
2012-08-10
1974 6
Om fotosessionen

En mycket spontan session med lövbiff i centrum. Stort tack till Conny F som både fotade och assisterade med den svårhanterliga rekvisitan!Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 13/8 -12 10:37

  Fotograf  Christopher B I'm a veggie and the meat doesn't really bother me. I just think their is too much of it just lumped on - about 2 or 3 pieces too many.

  + 1 - Ta bort

 • 12/8 -12 15:12

  Fotograf  Peter G Coola bilder. Bizarra på ett bra sätt och är tankeväckande utan att bli allt för äckliga eller övertydliga. Me like!

  + 2 - Ta bort

 • 12/8 -12 06:14

  Modell  Linda P Tack för alledes kritkik. Kött upprör och det kommer det troligtivs alltid göra, men dock skall man minnas att hårt besprutade frukter/grönsaker, som plantagearbetare dagligen kommer i kontakt med leder till eksem, nervskador samt fosterskador osv.

  + 2 - Ta bort

 • 12/8 -12 00:01

  Fotograf  Fredrik Å Lena. Det finns värre sätt att använda kött på. Som att det blir uppätet av någon karl som redan är för välgödd. Du har förmodligen själv någon läderjacka, läderväska eller skor som du använder på liknande sätt. Sedan borde det inte behöva vara någon som svälter, med tanke på all den brukbar mark och friskt vatten som finns på planeten. Problemet är väl främst att vissa människor själva valt att bo kvar i torra områden med dålig mark där deras missväxt inte räcker till. Låt alla som svälter få plöja upp Jämtland. Vi bjuder.

  + 2 - Ta bort

 • 11/8 -12 17:07

  Grafiker  Lena S Jag tycker att det är väldigt bra agerat av modellen och hyfsat fotat av fotografen MEN jag tycker INTE om då man använder kött i denna typ av fotosammanhang. Jag tycker rent faktiskt att det är respektlöst mot det djur som faktiskt förlorat livet för att människor ska få MAT på bordet och det är en skymf mot människor som svälter. Så näää...

  + 2 - Ta bort

 • 11/8 -12 06:51

  Fotograf  Björn W Ohhh detta var svårsmält... De två sista fungerar bäst för mig. Den övre raden är lite väl likartad. Härliga uttryck i de avslutande två. Bild 6 hade nog mått bra av annan ljusriktning - en "smaksak", liksom hela sessions-idén kan sägas vara.

  + 1 - Ta bort