Modellbilder.se

Karoline

Uppladdad
2012-06-12
2498 5
Om fotosessionen

Här är några smakprov från min och supersnygga Karro´s session! Enjoy!

(Bilderna har brister, men ja är under upplärning)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 9/7 -12 15:52

  Modell  Therése P skulle vilja se bilder ni tagit ute eller om det va någon mer distans 1-3 favoriter som är klara bra bilder.modellen är så vacker!

  - Ta bort

 • 13/6 -12 06:26

  Fotograf  Björn W Tre varierade klädstilar och även tre olika ljussättningar. Det ligger nära till hands att välja den bästa kombinationen. I de tre första bilderna låter ni håret leva på ett härligt sätt. Det ovan kommenterade blur stör mig mer i de sista två bilderna. Jag tycker dock att den vackra modellen är placerad lite för nära bakgrunden. Bild 2 och 3 är de jag tycker är mest lyckade.

  - Ta bort

 • 12/6 -12 21:30

  Fotograf  Mikael S Tycker om modells attityd o utstrålning bild ett okej beskärning men resten hade nog vunnit på att inte varit så hårt beskurna. Alla är vi barn i början livet består av utvecling
  Väntar på nästa session. Bra jobbat

  + 1 - Ta bort

 • 12/6 -12 21:26

  Fotograf  Lars-Erik G Vi är alla under upplärning - hela livet! Tycker om hur ni fått håret i ettan och tvåan. Fyran känns lite blek i serien. Gå nära och kapa huvudet i särskilt porträtt kan vara ett bra grepp många gånger, men tycker att det är lite synd att inte hela huvudet är med på någon bild.
  Bra jobbat i alla fall av er båda!

  - Ta bort

 • 12/6 -12 20:30

  Fotograf  Patrik J photoshops blur får ABSOLUT inte användas på hy, ser förskräckligt ut !!! Förstör annars i övrigt bra bilder

  mvh

  - Ta bort