Modellbilder.se

On the field

Uppladdad
2012-06-08
4658 10
Om fotosessionen

Vår första session på Hallstaträffen.
Den skedde under söndagen.
När vi var klara hade alla åkt hem! :)

Emelie är lätt att fotografera.
Hon har bara bra vinklar :)

Detta är min första hudretusch i photoshop, så kreativ kritik och tipps är välkommet.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 9/6 -12 17:07

  Fotograf  Ronnie P Tack Peter för kommentaren och den fina kritiken! :)

  - Ta bort

 • 9/6 -12 16:06

  Fotograf  peter e bild 3 är väldigt vacker :) vacker tjej

  + 1 - Ta bort

 • 9/6 -12 13:36

  Fotograf  Ronnie P Tack Björn och Fredrik för kreativ kritik och fina kommentarer! Och för att ni tog er tid att skriva dem :) Både jag och modellen är nöjda med bilderna men jag kommer absolut att ta åt mig av er kritik och bl.a minska på bluret i kommande sessioner!

  + 1 - Ta bort

 • 9/6 -12 11:16

  Fotograf  Fredrik P ...modellen är liksom 19 år och hennes hudretuch skulle säkert räcka med att ta bort de prickar som syns pga blänk eller skuggor i ljuset.
  Ang kläder.. kul kombination som blir påklätt och avklätt samtidigt... Bra! mer style än glamour liksom :)

  + 1 - Ta bort

 • 9/6 -12 11:15

  Fotograf  Fredrik P 1 på björnv's kommentar... 3an är dynamisk... och jag tror även 2an skulle kunna bli rätt intessant som svartvit med lite hårdare kontrast där de svarta skorna som klampar upp för trädet ger en spännande rörelse.. (man ser potentialen på thumbnailen särskilt tydligt)
  Hudretuch är en bitch att få till... men ledord för mig är "ju mindre destå bättre"... Innan jag hade photoshop mitten av 90talet så var det ju så att med ljusättningen och smink lade man grunden för ett snygg hud.. och så är det fortfarande. Och måste man göra det efteråt i retuch så är det handgöra... alla autoblursmeartjohejmetoder funkar bara sådär och ser rätt processat ut i slutändan tyvärr..
  Din retuch här är lite too much och plattar till för mycket...

  + 1 - Ta bort

 • 9/6 -12 09:58

  Fotograf  Björn W Tips i litteratur etc är ibland intressant, fast fasta siffror är livsfarliga. I slutändan måste ögat få säga sitt. Även jag upplever huden för starkt redigerad. Bild 3 har en ovanlig komposition. Trädet förlänger den linje som posen skapar. Jag gillar den riktigt mycket. F.ö. skön modell i skön miljö.

  + 1 - Ta bort

 • 8/6 -12 22:05

  Fotograf  Ronnie P Läste tipps i nån fototidning men det stod inte hur mycket man skulle ha, om du förstår hur jag menar.

  - Ta bort

 • 8/6 -12 21:54

  Fotograf  Mikael S Blurig vart fel iPad hehe

  - Ta bort

 • 8/6 -12 21:49

  Fotograf  Ronnie P Hur menar du med bullrig?

  - Ta bort

 • 8/6 -12 21:10

  Fotograf  Mikael S Fina bilder i vacker natur Emelie kan verkligen posera på ett bra vis, huden är lite väl bullrig men annars bra ljus o allt

  + 1 - Ta bort

Lägg till favoriter