Modellbilder.se

Peacocking

Uppladdad
2012-05-23
1512 4
Om fotosessionen

Detta är en fotosession som Jessica tog initiativ till för att visa upp sin påfågel-inspirerade kreation som var hennes tävlingsbidrag i Stockholm Makeup Championship! Jag och Mari hjälpte gärna till och här har vi resultatet av en kul fotosession.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 28/5 -12 14:44

  Fotograf  vizelia s Snyggt stylad

  - Ta bort

 • 24/5 -12 18:42

  Fotograf  Peter B Bara instämma med de som redan skrivit.. 4:an är min favvo oxå.. så jäkla bra.. snyggt av er båda..

  + 1 - Ta bort

 • 24/5 -12 08:02

  Fotograf  Björn W Förutom allt klokt som redan är sagt här ovan så uppskattar jag vald bildordning. Vi förs ständigt närmare. Bild 4 är även min favorit (känslan i bilden). Bilderna överlag riktigt fint ljussatta med sköna övergångar mellan klädsel och bakgrund. (Bild 1 för tight, ja)

  + 1 - Ta bort

 • 23/5 -12 18:22

  Grafiker  Lena S Väldigt cool styling och makeup. Synd på ettan att den är kapad i toppen, hade varit bättre tycker jag om det funnits lite mer luft ovanför fjädrarna. Samma sak gäller tvåan fast här är det inte lika påtagligt. Jag tycker fyran är den bästa bilden då den förmedlar lite mer känsla än de andra tre. Och jag gillar också färgtonen i ettan, tvåan och fyran, mycket snyggt. I det stora hela en bra session :)

  + 2 - Ta bort