Modellbilder.se

Morgonstund har guld i mund ...

Uppladdad
2012-05-02
4192 10
Om fotosessionen

Ville ha känslan av lite solljus. 3e året i rad jag fotar Anna på våren i skarven mot sommar.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 3/5 -12 12:32

  Modell  Sara B bland det snyggaste jag någonsin sett.

  - Ta bort

 • 2/5 -12 19:49

  Fotograf  Mikael S Snygga fina sensuella bilder med fina vinklar o en otroligt vacker modell. Retusch ljus är som alltid på high kvalité

  Mee like

  + 1 - Ta bort

 • 2/5 -12 17:45

  Fotograf  PeterL Snyggt levererat av er båda!!! En vacker modell som levererar ett lugn lika mjukt som ljuset! För mig fastna bild ett bäst, fast alla är ju bra.
  En vacker Helhet!!

  - Ta bort

 • 2/5 -12 15:30

  Fotograf  Björn W Jag tycker om detta. En skön dimmig miljö, en fin separation av modellen. Kläder på rätt ställe, ljus och skugga. Det är spännande att följa kommentarerna ovan - don efter person (kunskapsanpassat). Jag tilltalas denna gång av helheten.

  - Ta bort

 • 2/5 -12 15:24

  Fotograf  Pär Å Om man bortser från de (över)tekniska detaljerna.....vilket jag tycker man ska.....så är ju känslan i bilderna fantastisk.
  Per är ju en de vassaste här på montage, så det bidrar väl till kommentarerna.
  Vacker modell i en behaglig miljö. Skönt helhetsintryck.
  Just my 2 cents.

  - Ta bort

 • 2/5 -12 13:49

  Fotograf  Omid A Jätte snyggt Per jag gillar allting !! jag ser inget fel med ljuset lyckatill :)

  - Ta bort

 • 2/5 -12 12:33

  Fotograf  Per E Tack för länken . Mång a supersnygga saker där.

  - Ta bort

 • 2/5 -12 12:01

  Fotograf  Janne H Konstgjort solljus är svårt det vet jag, oavsett om man försöker sätta det i studion eller i burken efteråt!
  Här upplever jag oxå kanten bakpå axeln i de två första bilderna som väl vass när man ser den härliga oskärpan i bakgrunden..
  Jag har en kompis som är rätt överjävlig på montage mm, kolla hans portfolio;
  mowedesign.se
  /Janne

  - Ta bort

 • 2/5 -12 11:09

  Fotograf  Per E Skuggors ljushet är helt beroende på det omgivande ljuset. Är det mycket väggar som ljuset studsar mot blir skuggan ljusare men behåller förståss skarpa kanter. Här är det fuskat med odiffuserad blixt som gör att skuggorna blir lite fel i utseendet, de "växer" med avståndet på ett annat sätt än med riktigt solljus. Sen är det hej och hå med bakgrunden haha, då jag experimenterade lite med styrkor på ljus mm så det är lite inkonsekvent här och var. Mitt fokus låg mest på "solljuset" som träfar Anna E..

  - Ta bort

 • 2/5 -12 10:50

  Fotograf  Janne H Snyggt som vanligt Per, men jag tycker inte solljuset känns riktigt hundra. Kanske skulle skuggorna på Anna vara anings hårdare för att få till trovärdigheten av riktigt solljus...?

  - Ta bort