Modellbilder.se

Claudia.S

Uppladdad
2012-02-02
2163 7
Om fotosessionen

Sessionen tog plats i Malmös industrihamn område en sen November eftermiddag.

Claudia var en kanon tjej att jobba med och Elin skötte hår och makeup samt agerade assistent vid själva shootingen.

Extremt väder, kyla och snabbt försvinnande dagsljus gjorde sessionen väldigt komplex men är mycket nöjd med resultatet (dock hade lite problem med focus iom att ljuset de tillgängliga ljuset försvann så snabbt)

Modell: Claudia Sundberg
Hår och makeup: Elin Mårtensson

Stort tack till Claudia och Elin som höll ut och var väldigt professionella trotts att de va extremt kallt.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 3/2 -12 16:52

  Fotograf  Björn W Kontrasterande bakgrund tilltalar mig. Samtidigt försvinner modellen en aning för mig. Jag väljer ingen favorit - modellen är favoriten här. Uttrycket är konsekvent, kan varieras, men skönt.

  + 1 - Ta bort

 • 3/2 -12 09:12

  Fotograf  Göran M Jag gillar sessionen. Både de två första bilderna som visar mycket av miljön och de lite närmare bilderna på slutet känns starka på var sitt sätt. Mycket spännande outfit i de två sista bilderna.

  + 1 - Ta bort

 • 3/2 -12 07:49

  Fotograf  Emil L @ Steffan H: tack för din kommentar, kan nog hålla med om att nu i efterhand var outfiten och bakgrunden inte helt optimal för varandra. Skall tänka på de till nästa gång

  - Ta bort

 • 2/2 -12 22:32

  Fotograf  Staffan H Bra modell i snygga outfits, intressant miljö och ljus plus ett bra team är en bra kombo. Jag gillar definitivt sessionen. Samtidigt smyger sig ett visst mått av tvivel på mig; är bakgrunden i bild ett och två den bästa? Väldigt kvinnliga kläder med visst mått av festprägel mot "manlig bakgrund" med rörledningar och ventiler. Hursomhelst, bra jobbat!

  + 1 - Ta bort

 • 2/2 -12 17:45

  Modell  Grazyna A En vacker modell i fin outfit, fin skärpa i bilderna men lite konstig och störande skugga på bakgrunden i bild 3. Sessionen består också av två olika tema vilket känns minde bra.

  + 1 - Ta bort

 • 2/2 -12 16:48

  Fotograf  Emil L Tack Sara,
  Kollade igenom dina sessioner och bilder mycket imponerad.

  Hade varit skit kul att göra nått ihop ifall du har vägarna förbi Skåne eller jag kanske Ö-bo.

  - Ta bort

 • 2/2 -12 15:41

  Modell  Sara B Mycket intressant ljus och outfit:) snyggt!

  + 2 - Ta bort