Modellbilder.se

Raggarbruden ;)

Uppladdad
2011-10-07
5469 7
Om fotosessionen

Det finns historia bakom allt, så även här, där roten till session faktiskt börjar med två artiklar i Amelia 22/6 i år. Två artiklar med Tola och Ida i centrum som på något sätt ledde vidare till att Ida organiserade en rock- och tattofest i Falun 1/10-2011. Jag lyckades övertyga Anna om att jag vill vara med på den festen och jag vill ha en "Raggarbrud" i sällskap :)
Nåja, det var inte särskilt svårt att få Anna med på noterna ;) hon kom till Gävle dagen före fest och vi ägnade fredag e.m. till att hitta rätt styling för henne inför lördagens party, plus att vi fick lagat en spräckt nagel också :)
I Falun dök ju kvällens höjdpunkt upp när grabbarna i "Bullheads" seglade in med den absolut fulaste jäkla pilsnertruck jag nånsin sett ;) en gammal utrangerad Cheva Ambulans ombyggd till f-n vet vad. Nu fanns det inte särskilt mycket pilsner i den bilen men ett antal 5-liters dunkar funkade lika bra. Serveringsprincipen verkade gå ut på att "groggvirke" är en ändlig resurs som man bör vara försiktigt miljömedveten om :)
Hur som... Jag frågade killarna om jag kunde få använda deras "bil" som miljö för att få fota lite tuffa bilder av Anna "raggarbrud", yepp, no problems, and here we go :)

Enjoy :)

P.S.det finns fler BTS bilder från eventet här...

http://imageevent.com/fwphoto/rock/chicks

...och enligt uppgift från bilansvarig person så är kulhålen i vänster dörr ett helt äkta resultat av en 357 MAGNUM :DDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 11/10 -11 00:26

  Modell  Tola L Puman Anna;)

  + 2 - Ta bort

 • 10/10 -11 05:10

  Fotograf  Björn W Bild 1 avslöjar lite om ljusförhållandena. Vilket ekipage! Jag har ibland svårt att förstå hur skönheter dras till dylika - fast där ligger väl förklaringen till att så få söker lift med mig. Bild 1 gillar jag för hur den presenterar bilen, bild 4 för hur den lyfter fram modellen.

  + 2 - Ta bort

 • 8/10 -11 21:06

  Fotograf  Elisabet H Foto tre var det som fångade mig - varför - jo real life publiken i bakgrunden gav det där lilla extra tycker jag :)

  + 2 - Ta bort

 • 8/10 -11 11:48

  Grafiker  Lena S Fast jag hade tyckt det varit coolare med lite fler revor och hål ;)
  Men det är bra så här också. Kanske tycker jag att ljuset är lite obarmhärtigt hårt men det där handlar mer om personlig smak och tycke och inte alls om några brister i fotograferingsteknik. Och det är ju nog faktiskt så att jag är en 'sucker' för mjuka bilder...
  Men annars gör ni som vanligt ett bra jobb tillsammans :)

  + 2 - Ta bort

 • 8/10 -11 09:53

  Fotograf  Roland E Vi diskuterade faktiskt möjligheten att göra några fler och lite större hål men det fick stanna vid det här ;)

  + 1 - Ta bort

 • 8/10 -11 09:51

  Fotograf  Poul S Anna som raggarbrud med hål i strumpan och det hela. Jo, det fungerar :)
  Jag hade kanske önskat lite mer miljö och ljus i omgivningen, men man kan sällan få allt ;)

  + 2 - Ta bort

 • 7/10 -11 22:54

  Fotograf  Mikael S Snyggt jobbat diggar poserna och temat. diggar färgerna både i bakgrund och hudtornerna. i like it

  + 2 - Ta bort