Modellbilder.se

Brygga 2

Uppladdad
2011-09-23
2078 6
Om fotosessionen

Samma ställe som förra sessionen, men med ett annat byte.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 26/9 -11 11:56

  Fotograf  Fredrik R Alla bilder som jag har lagt upp på Frida är tagna på samma dag.
  Kanske inte syns när det är så variation på miljöer, men det var hennes första gång framför en kamera med modellbilder.

  - Ta bort

 • 25/9 -11 20:54

  Fotograf  Björn W Känner att jag hade kunnat skriva någon av kommentarerna ovan, nu något helt annat. Bild 1 o 6 upplever jag som intressanta. Perspektivet i bild 1 är helt vridet - och jag gillar det. Det är modellens vertikala linje som styr bilden och inte horisonten. Bryggan är nästan onaturligt knivskarp. Bilden kunde vara ett montage, så är nu säkert inte fallet. Jag gillar linjerna i den bilden. Er sjätte bild har en detalj som tilltalar mig. Skorna i relation till bryggans vänstra linje. Jag kan inte förklara det, men den delen är intressant. Vi är alla här för att lära. Bodde jag närmare skulle jag gärna arbeta med denna modell. I samarbetet utvecklas variationerna. Det är ett delat ansvar.

  - Ta bort

 • 24/9 -11 22:02

  Fotograf  Patrik J Börjar du bli trött på de Frida så kanske du borde jobba på att bli bättre att kunna ändra ansiktsuttryck och förmedla olika känslor? :)

  Till fredrik, kör med mindre bländare så du inte överexponerar himlen, finns väl inget tråkigare än en kritvit himmel? ;) himmelsblå ska den va

  ha de
  studiofoton.se

  - Ta bort

 • 24/9 -11 14:00

  Modell  Frida G Kan bara tillägga att ÁLLA bilder som kommit upp på mej på den här sidan är tagna under samma dag. Och första gången jag stod framför kameran. Börjar bara bli trött på att läsa att ja har samma ansikts uttryck helatiden.

  - Ta bort

 • 24/9 -11 09:10

  Fotograf  Andreas H Jag skulle vilja göra ett tillägg till Hannas kommentar: Fridas mimik är densamma på ALLA hennes sessioner! Kritiken är återkommande och jag ser fram emot när fotograf och modell börjar ta till sig denna. Ni har potentialen, så fortsätt jobba.

  - Ta bort

 • 23/9 -11 21:07

  Fotograf  Roland M Bild fyra käns avslappnad.

  + 1 - Ta bort