Modellbilder.se

Beautiful Sigrid

Uppladdad
2011-08-13
4251 7
Om fotosessionen

En tur till Mölle slutade i dessa vackra bilder på Sigrid.

Tack Sigrid för en kul session:)

kommentera gärna

för fler bilder
https://www.facebook.com/MalinsPhotography

och

http://photosbymalin.blogg.se/Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 15/8 -11 14:31

  Modell  Sara B riktigt snygga bilder:)

  - Ta bort

 • 15/8 -11 09:39

  Grafiker  Lena S Jag funderar ibland på om kvinnor gillar softning mer än män för jag ÄLSKAR verkligen softade bilder och är tämligen 'allergisk' mot två ton digital skärpa i bilder. Ibland är bilder så överskärpta att det nästan gör ont i ögonen att titta på dem och ofta blir kanterna så pixilerade att de ser ut som en kaktus. Det som till och ifrån är problemet med softning är att bilderna helst ska vara stora för att bilden ska komma till sin rätt och de här är lite för små. Men fortsätt softa ni och strunta i alla sura kommentarer, det är det som jag brukar göra ;)
  Ja just det: Fin session, vacker modell och snyggt fotat!

  - Ta bort

 • 14/8 -11 13:49

  Modell  kochar F wow. detta va lite mer än sexigt . bra jobbat tjejer. :)

  - Ta bort

 • 14/8 -11 12:51

  Fotograf  Björn W (en follow up) ... smaken är personlig. Om alla följer strömmen så sker aldrig någon förändring. Gillar ni softningen så stå på er. Testa lite olika och ge oss snart nya bilder att ta del av. Lycka till!

  + 1 - Ta bort

 • 14/8 -11 11:39

  Fotograf  Malin L Tack alla:) Synd nu inte tyckte om softningen, jag ville få henne se ut som i en dröm. Men smaken är olika. Ska tänka på att softa mindre nästa gång:)

  - Ta bort

 • 14/8 -11 02:55

  Fotograf  Peter B Håller med Björn..lite mycket softat.. 1:a och sista gillar jag bäst. men 3:e är inte dum den heller..gillar ert sätt att arbeta.. Bra av er båda..

  - Ta bort

 • 13/8 -11 21:10

  Fotograf  Björn W Bild 1 tycker jag har ett intressant ljus och lyster. Kontrasten kunde ev. höjas, alternativt minskad softning. Bild 4 har också något. Dessa två blir min behållning från er utflykt.

  - Ta bort