Modellbilder.se

Leopard woman at the mountain

Uppladdad
2011-05-02
3704 4
Om fotosessionen

Jag och Vicky träffades i Lördags för att fota lite. Vi hade bestämt oss för att fota på morgonen för att få så lite sol men ack vad vi hade fel :-)

Omdöme från Vicky: Detta var våran premiär fotning och solen var lite elak emot oss men vi gjorde det bästa av situationen.
Tycker att Odden hade riktigt skön energi och var enkel att förstå.
Jag hade jätte roligt och som ni säkert vet och sett så ser man på mina bilder när jag trivs med fotografen då mina minspel kommer till rätta.
Har hittat ett nytt stjärnskott och det är Odden,rekomenderas varmt till er modeller!
Vicky har redigerat bilderna,kika gärna in på min blogg: http://blondindolly.blogspot.com/


Omdöme från Odden: Jag var grymt nervös när jag skulle fota Vicky men nevositeten änna försvann när vi väl träffades. Vicky var väldigt lätt att fota och tog väl hand om mig som amatörfotograf kom hela tiden med uppmuntrande kommentarer mm så det jag slappnade av och njöt av möjligheten att få fota Vicky.
Vicky är en grymt trevlig tjej som jag hoppas få fota fler gångerDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 4/5 -11 13:32

  Grafiker  Lena S Bra poser från Vickys sida och en cool miljö med de stora stenblocken. Men det verkar som om det tryter lite vad gäller skärpa och bilderna har ett ganska trist platt ljus varför jag skulle vilja se dem mörkare och med mer kontrast för att få mer sting i dem. Då det gäller retuschen är det ju foton på dig Vicky. Därför tycker jag att det är okej att du redigerar dem på det sätt som du gör. Själv tycker jag inte om kritvita ögonvitor då det ger ett mycket onaturligt intryck. Jag hoppas du förstås Vicky att kritiken inte är elakt menad. Jag försöker bara ge dig ärlig kritik som kanske kan hjälpa dig att utvecklas vidare :)

  - Ta bort

 • 2/5 -11 23:00

  Fotograf  Björn W Riktigt skoj att se Vicky igen. Miljö (riktigt fin) och klädsel, ert bildval med helbild i sessionens mitt... allt detta är intressant. Jag anar något utan att kunna sätta ord på det. Funderar om Patriks kontrasthöjning kan vara lösningen. Delar av bilderna har underexponerats (höger arm i bild 1).

  - Ta bort

 • 2/5 -11 22:02

  Fotograf  Gerry S I denna bildserie är det bild 2 som tilltalar mig mest.

  - Ta bort

 • 2/5 -11 19:11

  Modell  Sara B gillar verkligen bild 1 den känns så naturlig.

  - Ta bort