Modellbilder.se

Ride with me

Uppladdad
2011-04-22
2749 6
Om fotosessionen

Efter att i i ett par år ha snackat om en plåtning ihop ,så blev det äntligen av!

Jörgen är en supergo kille som jag varmt kan rekommendera till alla modeller där ute:)

Tack Jörgen för en kanontrevlig kväll o jag ser redan fram emot nästa gång.

Hoppas ni gillar bilderna :)
Kram/Tola o Jörgen

www.tola-l.com

http://www.facebook.com/pages/Tola-official-fanpage/154605411261485Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 25/4 -11 14:48

  Grafiker  Lena S Jag gillar också poserna och stylingen i denna session. Men så är ju Tola en synnerligen duktig och rutinerad modell =)
  Men sedan tar det slut för mig. Det är faktiskt ganska svårt för mig att titta på bilderna med denna konstfeeling-touch - använder Peter M:s nya uttryck här - de sticker helt enkelt i ögonen. Jag undrar faktiskt vad det finns för någon mening med att rent faktiskt paja så coola och snygga bilder som dessa i efterbehandlingen :(
  Jag fattar att 'smaken är som baken' men det finns ju ett annat uttryck som handlar om den gyllene medelvägen...

  - Ta bort

 • 23/4 -11 09:28

  Fotograf  Göran M Här var det många snygga och spännande poser. En favorit är tvåan som dessutom har en mycket bra komposition. Snyggt med det närmast kvadratiska formatet. Gillar dessutom den läckra outfiten.

  Jag håller med om att det är något med retuschen som gör att bilderna blir något jobbiga att titta på. Antagligen är det en kombination av mycket kraftig uppskärpning, kraftig kontrast och hög färgmättnad. Alltså blir håret ganska taggigt, detsamma gäller konturer och detaljer. Jag tror bilderna skulle upplevas som mer behagliga att se på genom att helt enkelt tona ner uppskärning, kontrast och färgmättnad. Exempelvis skulle makeupen bli mycket snyggare på det viset. Jag skulle även rekommendera att lyfta fram svarta detaljer mer, framförallt i håret. Sånt kan även göras med ett par hårljusblixtar.

  - Ta bort

 • 22/4 -11 22:30

  Modell  Tola L Japp Peter,så är det,rätt av dig:)

  - Ta bort

 • 22/4 -11 21:45

  Fotograf  Patrik J Kan hålla med om överskärpan, blir smetigt.

  Plus för de fantasifulla poserna, tänker då mest på bild 1.

  ha det

  + 1 - Ta bort

 • 22/4 -11 21:33

  Fotograf  Björn W Färgmättnad (tänker jag) är vad som får bilderna att riktigt sticka ut. Klädsel och vald färgskala passar extremt bra samman. Stör mig dock lite på att den vågräta linjen inte är vågrät. Men detta var en riktigt läcker session!

  + 2 - Ta bort

 • 22/4 -11 21:11

  Fotograf  Mathias A Varför inte pröva göra en session utan en massa överskärpa. Ser så smetigt ut vilket är tråkigt och förstör bilderna. Vet inte om det bara är jag som stör mig på detta :)

  Bilderna är annars bra och varierande. Bra ljus och tema. Bra jobbat.

  + 2 - Ta bort