Modellbilder.se

Wedding day

Uppladdad
2011-04-08
1642 6
Om fotosessionen

Behövde lite bröllopsbilder, så vi körde en bröllops session. Alltså de gifter sig inte på riktigt :)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 11/4 -11 18:18

  Fotograf  Björn W Tre sköna bilder. Reagerar över att hudtonerna skiftar, samt ang. brist på textur i den sista bildens vita partier. Men vackert är det. Vinner på glädje och trovärdighet.

  - Ta bort

 • 10/4 -11 00:31

  Fotograf  Sandra w Tack alla söta. Ja ljuset var inte det roligaste.. starkt solljus :/ Men håller med, ettan är enligt mig bäst med.!

  Fattar INGET, varför min portfolie är knas.. står jag måste slutföra regristrering?! Blir galen på denna sida!

  - Ta bort

 • 9/4 -11 12:05

  Grafiker  Lena S En ganska bra bröllopssession med tanke på att brudparet inte är ett riktigt sådant. Första bilden ser väldigt äkta ut och de andra är inte så 'pjåkiga' heller. Mycket bra gjort av modellerna. Men med tanke på att det är bröllopsbilder så borde du jobbat mer på att få teckning i det vita.

  - Ta bort

 • 9/4 -11 11:28

  Modell  Louise E Håller med övriga talare. Första bilden är bäst. Där ser modellerna väldigt kärleksfulla ut, hade jag helt klart köpt. Dem övriga två känns för röriga i miljön. Hade nog valt en annan plats att fota på. Annars bra :)

  - Ta bort

 • 9/4 -11 09:03

  Fotograf  Mattias M För övrigt, vad har hänt med Sandras portfolio? Jag kan inte se den...

  - Ta bort

 • 9/4 -11 09:02

  Fotograf  Mattias M Ser helt trovärdigt ut. Är det svartvitt, fast med lite färg kvar? Jag tycker 1:an är finast för den har mest ren bakgrund så att brudparet kommer mer i centrum. 3:an har sötaste leendet.

  - Ta bort