Modellbilder.se

Walking through time

Uppladdad
2011-03-12
2221 7
Om fotosessionen

Att vara lajvare och ha lite utstickande kläder kan löna sig ibland, som när jag och Rikard bestämde oss för en gammaldags session i Gamla stan i Stockholm. Med min väninna Hillevi som stylist och MUA begav vi oss ut för att fånga historien bland bakgator och gränder. Personligen tycker jag att vi lyckades ganska så bra.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 2/9 -13 21:03

  Modell  Caroline E Bild nr 2 känns som tagen ur en saga/ledsen film och jag älskar twisten med strumpbyxan i modernt stuk!

  - Ta bort

 • 16/3 -11 15:45

  Modell  Varga Johanna N Åh, tack alla, vad roligt att höra att flera tycker om den! Det finns egentligen flera bilder som tillhör den här sessionen och ser man dem i den ordningen är färgerna lite mer sammanhängande, men modellbilder tillåter ju bara 4 bilder per session (åtminstone om man inte är fullmedlem...)
  Väldigt bra idé att spinna vidare på "Jack the Ripper"-temat, även om det inte var tänkt från början får jag väldigt spännande idéer av det.

  Hela sessionen kan ses på; http://frostnatt.webs.com/apps/photos/

  + 1 - Ta bort

 • 14/3 -11 22:09

  Modell  Petra H Mycket spännande och vackra bilder!!

  + 1 - Ta bort

 • 13/3 -11 14:37

  Grafiker  Lena S Jack the Ripper tycker jag också. Kanske kan ni bygga vidare på det? Fint jobbat.

  + 1 - Ta bort

 • 12/3 -11 21:48

  Fotograf  Björn W Vilka proportioner... Visst spretar det, men här finns så mycket att upptäcka. En spännande session.

  + 2 - Ta bort

 • 12/3 -11 20:29

  Fotograf  Mats L Håller verkligen med Bengt, Jack the ripper helt klart, personligen gillar jag bild 2 mest, för mig förmedlar den en riktigt udda känsla.
  Bilderna är intressanta och man verkligen fastnar, men skulle gärna sett en mer sammanhängande session gällande färg/ljus, här känns det som en bild från varje session.

  Vill verkligen se mer av detta..

  // M

  + 2 - Ta bort

 • 12/3 -11 19:25

  Fotograf  Bengt P Det är ju omöjligt att inte få Jack The Ripper-associationer även om det kanske inte var meningen. Gillar 3:an och 4:an bäst!

  + 1 - Ta bort