Modellbilder.se

Hårdare kontraster

Uppladdad
2010-12-07
1558 4
Om fotosessionen

Träffade härliga Jasmina i studion för lite bilder. Lekte lite med ljuset och valde att stunsa på med hårda kontraster i redigeringen.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 6/1 -11 12:56

  Modell  Sofie S Jättebra! Sista bilden är min favorit, hade platsat fint som en H&M reklambild typ :D och sen är jag avundsjuk på alla med långt fint hår ju ^^,

  + 1 - Ta bort

 • 9/12 -10 06:21

  Fotograf  Björn W Det som talar emot: Aningens starkt ljus i bild 1. Jag faller inte för bild 3. Det som talar för: Vardagliga bilder som direkt fångar mitt gillande. Avslappnat, mycket vackert, liv och en god kombination av liv och rörelse. Snyggt arbetat!

  + 1 - Ta bort

 • 7/12 -10 16:18

  Fotograf  Patrik J Tycker du börjar få riktigt bra ordning på dina bilder Eva, men som Max redan skrivit bör du också sänka dig när modellen sitter :)

  Jasmina är vacker som vanligt

  ha det
  patrik
  studiofoton.se

  + 1 - Ta bort

 • 7/12 -10 14:11

  Fotograf  Max L Jag gillar de svartvita bilderna bäst i denna serien. Samma som jag skrev innan, testa ved att skärma av ljuset så att det inte spiller över från alla håll. När modellen är nere på golvet så är det bra att själv följa med ner så att man hamnar på samma nivå. Jag brukar ligga raklång på magen och fota, när modellen sitter eller ligger ner på golvet.

  + 1 - Ta bort