Modellbilder.se

Hilla o Emma tillsammans....

Uppladdad
2010-08-19
8163 16
Om fotosessionen

fortsättningen på Vår fotosession tillsammans ute vid Fjärås bokskogar.
Hamnade till slut i en fors.. tyvärr... Lång slutartid o iskallt vatten hör inte ihop...inte ens blixt kunde få fokus i bilden..Tyckte dock synd om tjejerna som behövde utstå detta utan att ens få en enda bild från den kyliga eskapadern....
Lovar att aldrig utsätta er mer för sån kyla...:)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 15/1 -15 22:03

  Fotograf  Jörgen S 1 och 4 tycker jag. Och läser din text till sessionen. Och vet att det är inte lätt med kyla å längre slutartider. Jag har tabbat mig på detta. Tycker ändå tjejerna gjorde det mycket bra!!! Gemensamt intryck BRA+.

  - Ta bort

 • 5/7 -11 18:39

  Fotograf  Fredric e jag hoppas att du fick dig en 3 kant efter att du fått stå ut och kolla på 2 tjejer som hånglar.

  om grattis

  - Ta bort

 • 21/8 -10 21:19

  Modell  Tola L Whohoooooooooooooo!!
  Girls !!
  You rock;) Bild nr 1 är min stora favorit.
  Snyggt jobbat flickor o Pelle;)

  Kommentaren om åldern är låg ...som vanligt!!

  + 3 - Ta bort

 • 20/8 -10 23:18

  Modell  Mia N jag ser då inte åldersskillnaden i de här bilderna om det nu var det som var problemet???? dessutom så anser inte jag att åldern har någon betydelse om man är ett par som trivs med varandra.. hursomhelst föredrar jag också parbilder där modellerna tittar på varandra eller utanför kameran och inte på fotografen då det enligt mitt tycke förstör stämningen lite.. men det är ju en smaksak.. kvalitén på bilderna var inte enligt mitt tycke så dåligt som det påstås.. modellerna gör en vågad insats.. bild 1 passar mig bäst i smaken då känslan av samhörighet blir bäst där.. men de andra bilderna är ju inte dåliga heller.. bra jobbat, trots omständigheterna.. vill också tillägga att bilderna vinner på att vara sv/v redigerade.. jag älskar sv/v bilder.. :) /Mia

  + 1 - Ta bort

 • 20/8 -10 22:38

  Fotograf  Per K ja, två söta tjejer i närkontakt, det kan ju bara bli bra. Svartvitt kändes helt rätt för de här bilderna. Gillar första bilden på grund av intimiteten (tror jag, den slår an en sträng på något sätt), den känns inte så konstgjord liksom. Fjärde bilden är också riktigt bra, sättet ljuset ligger i kombination med skärpedjupet som är kort men inte så kort att bakgrunden försvinner helt.
  starkt jobbat av alla inblandade.

  - Ta bort

 • 20/8 -10 21:56

  Fotograf  Patrik J två lättklädda snygga tjejer som hånglar i en session, kan de bli bättre ;)

  patrik
  studiofoton.se

  - Ta bort

 • 20/8 -10 14:30

  Fotograf  Pelle L Tack för era snälla kommentarer..
  Jag håller med dig Tommy! Man borde skömmas som lurar ut tjejerna i fallet..o inte lyckas fånga det som man ville.. eller rättare sagt så blev det bilder men inte i den kvaliteten man ville ha..o det berodde INTE på Emma o Hilla.
  Extra tack till Jasmine o Tallee för era höga poång.. dom värmer!!

  - Ta bort

 • 20/8 -10 14:17

  Fotograf  Tommy O Ja Max.. va fan har åldern med detta att göra.. om dom så vore ett par, så spelar det ju ingen roll i detta sammanhanget. Jag tycker det är härliga bilder.. inte porrigt, men vackert och sensuellt. Man får en varm känsla när man tittar på bilderna.
  Sen tycker jag ju nog lite synd om tjejerna... att du låtit dom stå och frysa på det viset Pelle.... skäms på dig :--))

  - Ta bort

 • 20/8 -10 11:19

  Modell  Tallee S Vacker sensuell session med snygga modeller. Nu ska vi se här...mina favoriter blir bild 1 och 4.

  - Ta bort

 • 20/8 -10 08:27

  Fotograf  Ulf W Fantastiskt sensuellt och bra gjort. Underbara modeller som man vill se mer av. 1an och 3:an har mest dragkraft som man vill se länge på.

  - Ta bort

 • 20/8 -10 02:39

  Fotograf  kg S Det här tycker jag ni har gjort bra. Särskilt med tanke på kylan. Modellerna gör ett bra jobb ihop och fotografen har fångat bra ögonblick. Stå på!

  - Ta bort

 • 19/8 -10 23:14

  Fotograf  Rolf W Jag faller för bild 1 helt enkelt därför att jag tycker att modellerna i parsessioner bör ha koncentrationen mot varandra. Låt bli att titta in i kameran så blir det mycket intimare.

  - Ta bort

 • 19/8 -10 22:55

  Fotograf  Björn W Ibland kan kommentarer göra mig lika nyfiken som bilderna. Man får rota i profilerna för denna matematiska uppgift.
  Men ok - detta är en ovanlig session. Vacker och utmanande. Jag väljer en så mild bild som nr 3 som min favorit. En bild fylld av övertygelse.

  - Ta bort

 • 19/8 -10 21:49

  Fotograf  Pelle L Förstår inte vad du menar här Max.. ska man hålla sig till en viss åldersgrupp om man fotar i vissa poser?

  - Ta bort

 • 19/8 -10 21:48

  Modell  Emma K MAX: Om du ska yttra dig så kan du väl åtminstone skriva så man förstår!? "ålderskillnaden i dessa poser modellerna är ställda i" betyder vad?

  + 1 - Ta bort

 • 19/8 -10 21:38

  Fotograf  Max L Snygga bilder med bra ljus! Trevliga modeller men jag gillar ju inte ålderskillnaden i dessa poser som modellerna är ställda i.

  - Ta bort