Modellbilder.se

Gå över ån...

Uppladdad
2010-06-07
10055 13
Om fotosessionen

Sista dagen på Hallstaträffen - inget inbokat, inga obokade modeller, lika bra att åka hem.
Men solen sken så jag tog en promenad innan jag skulle åka. Gick över ån. Där på andra sidan får jag plötsligt se den mest underbara flicka tvekande inför att kliva ned i det kalla vattnet. Inte en fotograf i sikte.
Stopp! ropade jag låt mig föreviga denna tavla!

...Nja riktigt så var det ju inte men ni vill säkert inte höra hur jag ringde Alex, jagade tillbaka till bilen och åkte till Västerås och hämtade henne.
Hur som helst så fick jag den session jag tänkt på sen förra träffen i Hallstahammar. Fast då kände jag ju inte Alexandra ens.
Dubbel bonus alltså!Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 29/6 -10 22:47

  Fotograf  Björn W Läser kommentarer, iaktar bilderna och funderar. jag tycker detta är spännande. Skuggorna i bild 3 o 4 antar jag är fullt medvetna. De bladformer som framträder i bild 3 sitter på ett rent ställe på huden och tillför något till helheten. En liknande effekt finner vi i bild 4. Färgtonerna är inte helt konsekventa, men men. Sol är uppskattat i många sammanhang, men i foto är det knivigt. Snyggt! Ang. mörka ögon så kan det som här vara stämningsfullt, menar jag. Enkelt att efterredigera om man så vill. Men vill man inte så har det en annan poäng.

  - Ta bort

 • 13/6 -10 11:46

  Fotograf  göran o jag gillar konceptet med riktigt ljus...skönt att slippa alla töntiga blixtbilder i naturen..;) lg go

  - Ta bort

 • 12/6 -10 22:15

  Fotograf  Per-Erik L Rolf: Hade du frågat hade jag slavat 8)

  - Ta bort

 • 12/6 -10 21:28

  Fotograf  kg S Klart att alla ville ha en bit av Alexandra under träffen. Grattis till utställningen, men Rolf som upcoming? well... en upcoming veteran :-)

  - Ta bort

 • 11/6 -10 18:16

  Fotograf  Rolf S Nej Hobbe nu håller jag inte alls med dig. Jag föll direkt för 4.e bilden - det är min favorit.
  Att skuggan skulle förvanska magen får stå för dig. Jag tycker det är sensuellt.
  Om Alex miner håller jag inte heller med.
  Intrycket kan möjligen bero på att hon exponerats rätt hårt efter Hallstaträffen eftersom alla ville fota med henne ;-)

  - Ta bort

 • 9/6 -10 22:09

  Fotograf  Thomas D Jag tycker ni lyckades få till flera riktigt bra bilder i gassande solsken som inte är det lättaste ljuset att fota i. Alex är vacker som få och bidrar förtjänstfullt till de fina bilderna. Ljuset och skuggorna i bild 2 är riktigt fint! i övrigt gillar jag även bilderna 1, 4, 9 och 9! Mycket fina poser och minspel där Alex! :-)

  - Ta bort

 • 8/6 -10 21:24

  Modell  Linda K Gudomligt snygg modell i läcker miljö! Snyggt fotat! :D

  - Ta bort

 • 8/6 -10 17:46

  Fotograf  Rolf S Tror jag börjar förstå att ni inte är riktigt nöjda med ljussättningen :-/
  Åtminstone inte ni som kommenterat. Nåja jag är i alla fall nöjd med bilderna så nu vore det kul att höra nån annan visa...
  För som Stefan så riktigt påpekade i första kommentaren så hade vi inget team till förfogande. jag labbade med solen och vattnet som reflexskärmar och jag gillar skuggspelet som det gav. Men några bilder känns lite matta det hade gått att kräma på mer i efterbehandlingen.
  I 7 och 9 lyckades jag få fast en reflexskärm mellan några stenar därför har de en annan ton.
  Visst bryter dom av men det är väl inte förbjudet att variera ljuset i en session?

  - Ta bort

 • 8/6 -10 15:44

  Fotograf  Per-Erik L Snyggt men som nämnts tidigare hade en upplättning antingen med blixt eller en slav med reflexskärm lyft den ordentligt.

  - Ta bort

 • 8/6 -10 00:03

  Fotograf  Patrik J Ja de fototekniska kunde varit mycket bättre, som tur e är det det en mycket bildskön modell på bilderna som räddar dem.

  Mer kontroll på skuggor och ljus, ett par blixtar hade gjort susen och sen känns inte vitbalansen samma i bild 7, eller om den redigerats till att se annorlunda?

  mvh

  - Ta bort

 • 7/6 -10 21:25

  Fotograf  Max L Snygg modell, värd bättre än såhär. Köp ett par blixtar som du kan dra med dig ut i fält. Det kommer att bli ett lyft både för dig och dina modeller. Det här ser inte så bra ut med mörka dystra ögon på en i övrigt glad modell.

  + 1 - Ta bort

 • 7/6 -10 21:16

  Modell  Olof M Snyggt! Sol och moln om vartannat men skuggorna gör sig bra här. Bild 3 hade kanske tjänat på ett blad mindre på bröstet men sista bilden väger upp :)

  - Ta bort

 • 7/6 -10 20:59

  Fotograf  Stefan A Alexandra gör (som alltid) en fin session med många bra poser...

  Rolf får till en hel serie med vackra bilder och härliga vinklar. Ljuset kanske skulle behöva vara en aning bättre, men jag gissar att han liksom jag själv inte haft tillgång till 2-3 assistenter med reflektorer och extra blixtar. Snygga bilder och bra efterarbete!

  Kan bara ge 7/7, speciellt med tanke på hur kul träffen var!

  - Ta bort

Lägg till favoriter