Modellbilder.se

CB985 Café

Uppladdad
2010-05-25
8581 16
Om fotosessionen

Plåtade båge + vacker donna igen...

Supergrymma Amina fick agera snygg tjej, en gammel men rejält ombyggd CB900 fick agera ball båge...

Inga kreativa utsnitt som vanligt på sådanahär bilder eftersom hela bågen måste synas på alla bilder. Bilderna är inte gjorda för MB i första hand utan säljs till tidningar i utlandet.

Alltid bra att visa för eventuella andra modeller som vill vara med på MC-plåtning hur det kan gå till och se ut...Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 27/6 -10 21:52

  Modell  Amina A Ha ha ha, jag fick betalt. Hade lånat Helene Ws peruk, var mager som en skrika, mådde riktigt dåligt samtidigt som jag mellan tagningarna tjafsade med mitt otrogna ex så betänker man materialet Johan hade att jobba med så blev det ju riktigt bra. O så jävla dåligt som jag mådde så var det inte läge för en massa nyskapande poser eller uttryck. Jag körde den klassiska glamour stilen som jag kan göra i sömnen om det så skulle krävas...

  Johan är grym att jobba med för övrigt...

  - Ta bort

 • 21/6 -10 05:16

  Fotograf  Björn W För min smak fungerar bild 2 o 5. Det handlar mycket om pose och agerande. Att inte bara vara "smycke" för en MC. Bakgrunden är för plottrig, men det handlar också mycket om ljus och skärpa. Det är t.ex. en stor skillnad mellan bild 1 o 2, där den andra fungerar bättre (menar jag). I mina två favoriter anser jag vidare att bilden vunnit på att stället för MCn hade klonats bort.

  - Ta bort

 • 1/6 -10 10:34

  Fotograf  Stefan A Jag fortsätter trots era kommentarer att applådera Amina som levererar fantastiska poser på en ganska snygg båge. Personligen gillar jag mer motorcyklar med större kåpor (cyklar som helt enkelt ser större ut) t.ex. GSX-R 1100 -86:a som Johan fotat i en senare session.

  Bakgrunden stör och precis som Göran skriver borde man kunna göra mer utomhus eller kanske med en studiobakgrund. Behöver inte blå så fasligt dyrt heller om man väljer en portabel lösning som kan sättas upp i ett garage.

  Effektljus bakifrån är nog Göran experten på och säger han att det skulle bli vackert med det litar jag till 100% på honom. Själv har jag ingen aning om hur sådant skall ordnas (glömde fråga på Hallstaträffen när jag såg honom).

  Dina senare sessioner visar att du utvecklas och dessa är bättre. Stå på!

  - Ta bort

 • 27/5 -10 13:54

  Fotograf  Peter K Oskar Z.

  Jag instämmer helt.


  Bilder applåderas betydligt mer om det är lättklädda donnor som avbildas, hur bilderna faktiskt ser ut är mindre viktigt.

  - Ta bort

 • 27/5 -10 10:34

  Fotograf  Torgny J Gillar bilderna!!
  Amina är ju underbar!

  - Ta bort

 • 26/5 -10 23:25

  Fotograf  Oskar Z Jag reagerar inte över "denna typen av bilder", utan på att de inte är speciellt bra. De är okej men inte mer. Det tragiska är att de ändå får uppmärksamhet och beröm för att de innehåller en halvnaken tjej, som om det är samma sak som kvalitet. MB verkar mest handla om ganska smaklös mjukporr (generellt) och betydligt mindre om estetik. Det är ledsamt. Det är lite som med kvällstidningarna: det värsta inte är att de finns utan att folk köper skiten.

  + 1 - Ta bort

 • 26/5 -10 19:19

  Fotograf  Christer W Visst politiskt inkorrekt.
  Men det nämns ju också i bildtexten.
  Men ibland ramlar man in i en session, tycker något väldigt starkt och först efter att man postat kommentaren inser man att man inte läst bildtexten...har i alla fall hänt mig ;)

  Den här typen av bilder ger inte heller mig något som helhet, men jag uppskattar både vackra modeller likväl som vackra motorcycklar så bilderna ger ändå behållning.

  Skulle dock önska att föremålen i bakgrunden varit lite mörkare och minus för loggan som verkligen skär sig mot bilderna och dessutom för mig är oläslig. seebikes.com kan jag tyda men vad står det före?

  Och det är väl klart, att min egen hoj på sikt skall fotas tillsammans med en modell den med. Matchande underkläder har jag, skall bara hitta rätt plats och modell.

  - Ta bort

 • 26/5 -10 16:52

  Fotograf  Johan S Gabrielle: Som du kanske ser högre upp så behöver jag inte veta vad folk tycker om DENNA TYPEN AV BILDER etc. etc. Klart det vore ballt med actionbilder och ballare bilder på MC brud men dessa bilder är för tidningar i utlandet. Körbilderna står förarna för sedan...

  + 1 - Ta bort

 • 26/5 -10 15:03

  Fotograf  Christer P Snygg cykel ;-)...och modell...tuffa bilder, 5:an är min favvo!

  - Ta bort

 • 26/5 -10 07:04

  Fotograf  Göran M Poserna är bra, men alla detaljer i bakgrunden i kombination med det inte så spännande ljuset gör att jag tycker det borde gå att utveckla temat en hel del.

  Antagligen skulle det funka bättre utomhus eller mot en vanlig studiobakgrund om man tänker på själva miljön. Ljuset är nog lite för enkelt och borde gå att få mer spännande genom att även ljussätta själva lokalen samt lägga på lite effektljus bakifrån.

  - Ta bort

 • 25/5 -10 20:54

  Fotograf  Oskar Z Synd då att det inte är några vackra bilder, bara en halvnaken tjej på en maskin med en motor. Det räcker som bekant långt här på modellbilder, men det säger ju ingenting om estetik i allmänhet.

  + 3 - Ta bort

 • 25/5 -10 20:06

  Fotograf  kg S Ha, ha, det är ju så söta klicheer att det blir riktigt läckert. Tummen i mun o put med rumpan i tvåan e ju både så sött och politiskt inkorrekt att det förtjänar en eloge! En vacker dag ser vi bara det vackra i bilderna o slutar tolka in annat i dem... Det här har ni gjort bra. Stå på!

  + 1 - Ta bort

 • 25/5 -10 19:38

  Modell  jessika j Jag gillar det! MC och het brud. Det kan inte gå fel! :)

  - Ta bort

 • 25/5 -10 19:36

  Fotograf  Johan S Mattias: Kanske inte rätt forum att diskutera just den här "typen" av bilder och vad man gillar eller inte.

  Tyck precis vad du vill men faktum är att det säljer bra i utlandet men i Sverige är det big no no... ;). Det är ren fakta.

  + 1 - Ta bort

 • 25/5 -10 19:30

  Fotograf  Mattias M Av alla sexistiska sätt att porträttera kvinnor är nog motorcykel lättklädd tjej det allra värsta. Jag avskyr den här typen av bilder. Jag kan absolut inte förstå hur det år 2010 fortfarande finns folk som vill göra detta och tjejer som ställer upp på det.

  + 6 - Ta bort

 • 25/5 -10 19:12

  Fotograf  Jörgen S Gillar bilderna. cool location.

  - Ta bort