Modellbilder.se

Therese's första

Uppladdad
2010-05-19
1441 4
Om fotosessionen

Vi ville gärna göra en session med Therese, provade ny ljussättning och mua var Agnethe Q (57361)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 13/6 -10 18:13

  Fotograf  Björn W Tre korta reaktioner. Modellen är härlig. Ljus, ja det är för starkt och platt. Softning, ja det är för mycket. Men jag gillar detta. Ska man smälla till softningen så ska det nog se ut som i den sista bilden. Ljuset är jag inte lika såld på. Men kämpa vidare.

  - Ta bort

 • 20/5 -10 13:54

  Fotograf  Patrik J ett tips är att göra bilderna 800px innan du laddar upp dem.

  ang. sista bilden så är softningen på tok för hård, dessutom skall den inte ligga i håret, ögonen, munnen, halsbandet etc, sen ha inställningslampan i blixten på högsta effekt hela tiden så du slipper stora pupiller och kan framhäva mer av färgen i ögonen

  mvh

  - Ta bort

 • 20/5 -10 10:55

  Fotograf  Bengt-Göran S För att vara första gången, så tycker jag att modellen insats är helt klart godkänd. Hon är vacker och posar bra och avslappnat.
  Däremot tycker jag inte ljuset är så bra, ser ut som du har två blixtar inställda på samma effekt framifrån på vardera sidan om modellen i de fem första. Detta ger platt och lite tråkigt ljus. I den sista ser det bättre ut, även om skuggan kanske skulle lättas upp en aning. Om man bortser från den lite väl hårda softningen, så tycker jag den sista är jättefin :)
  Mvh B-G

  - Ta bort

 • 20/5 -10 10:26

  Fotograf  Thomas D Välkommen till MB Therese! Bild 1 och 4 gillas. Sista bilden är lite översoftad för min smak.

  - Ta bort