Modellbilder.se

Ett gyllende tillfälle

Uppladdad
2010-05-05
2174 8
Om fotosessionen

En porträtt serie där Magdalena fick sitta i ett guldskimrande sken. En mycket trevlig sammankomst där Magdalena agerade mycket bra, så det var bara att trycka av.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 11/5 -10 09:44

  Modell  Magdalena Å Jag är hel nöjd.. =)

  - Ta bort

 • 9/5 -10 06:03

  Fotograf  Björn W Enl. Jonny´s definition är även jag traditionell i min syn. Samtidigt är tanken intressant, tanken ang. vad som styr oss. En bild ska se ut på ett visst sätt. Vill man ta en utfrätt bild så måste man kunna göra det. Fast i så fall borde det kanske finnas alternativ i portfolion så att man visar att man har även andra möligheter. Hur som helst, denna flicka behöver inte skämmas. Om utfrätt är målet så kunde bakgrunden ligga lite djupare.

  - Ta bort

 • 7/5 -10 13:12

  Fotograf  Jonny W Tackar för alla kommentarer.
  Det är intressant att få inblick i olika synsätt angående fotografering. Det finns den teknikstyrda med alla sina regler för skärpedjup, kontrast osv. Porträttfotografering har sin kokbok med färdiga recept som man kan följa. Min åsikt är tekniken är viktig men får inte styra så utrymmet för kreativitet begränsas. Sen har vi förväntade krav angående känslan i bilderna som i regel förespråkar positivism, negativism ses för det mesta dåligt. Försök hitta bilder här på MB som uttrycker smärta, inte lätt, även om det ingår i livet.

  Varför detta bildval? Jo jag såg något nytt som väckte mitt intresse i ljuset som låg bakom håret och färgade regnbågshinnan. Är det inre eller yttre ljus i en hotad omgivning. en tolkning som passar till kommentaren hemskt ljus.

  - Ta bort

 • 6/5 -10 21:29

  Modell  Jeanette L Hemskt ljus och dålig skärpa. I regel brukar man säga att man ska ha skärpan på ögat närmast kameran, så kan vara värt att tänka på

  - Ta bort

 • 6/5 -10 17:44

  Fotograf  Bengt-Göran S Gömde skriva att den första är riktigt fin, det är de övriga som jag inte gillar så mycket.

  - Ta bort

 • 6/5 -10 17:41

  Fotograf  Bengt-Göran S Skulle vara intressant att veta varför ni ville ha dem så här? Har svårt att förstå att man eftersträvar att få dem som jag ser det, lite tråkiga.
  Men alla har ju inte samma smak :)

  - Ta bort

 • 6/5 -10 09:06

  Fotograf  Jonny W Ett litet förtydligande av bilderna verkar behövas.
  Bilderna är tagna helt utan blixt. Den utbrända utseendet är helt medvetet val, samma med uttrycket i ansiktet.

  - Ta bort

 • 5/5 -10 23:32

  Fotograf  Patrik J modellen ser nästan lite uttråkad ut, ett leende blir mycket sällan fel ;) sen rekommenderar jag du sänker blixtstyrkan kraftigt, många av bilderna är helt utbrända :P

  på det igen

  - Ta bort