Modellbilder.se

Indoor Gardening

Uppladdad
2010-04-25
6333 12
Om fotosessionen

Innan bilderna från förra sessionen med poolen på pakettgolvet kunde tas så skulle den ju fyllas med vatten.

Så in med trädgårslangen och sprutmunstycket och sen var det bara att sätta igång att fylla.

Och naturligtvis provade vi att förena nytta med nöje(ja, i alla fall for mig som stod bakom kameran).

Även detta var ju testbilder så de är rätt lika varandra. Jag har dock försökt skapa lite känsla av variation genom en blandning av närbilder och halvfigursbilder.

Hade först tänkt mig dessa i svartvitt men de kändes så kalla så jag experimenterade lite och kom fram till en kompromiss som jag gillade.

Hoppas ni gör det med.

I vanlig ordning mottages konstruktiv kritik med tacksamhet.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 3/5 -10 18:34

  Modell  Caroline S Fina bilder, Sandra :)

  - Ta bort

 • 28/4 -10 21:29

  Fotograf  Martina M Vackra bilder. Gillar ljuset i bild 4:a

  - Ta bort

 • 28/4 -10 05:36

  Fotograf  Björn W Denna modells ansikte skulle kunna få mig att ta bilen ner till Skåne. Så vacker. I stället får jag, liksom övriga som bor norröver, njuta av era bilder. Två kommentarer av kommentarerna. I mina ögon är bild 1 riktigt intressant. Den ger nästan en artisctic filter (typ crome) känsla. Vackert med färg i läpparna och det gröna munstycket. Alltså... trosor på eller av är verkligen modellens sak. Mina ögon faller på annat i denna er vackra session. Möjligt att svarta byxor hade fungerat bättre, men det spelar verkligen mindre roll. Snyggt!

  - Ta bort

 • 26/4 -10 19:20

  Fotograf  Gunnar B Snygga bilder, det går att göra väldigt mycket med vatten i kombination med studioljus.....snyggt jobbat Sandra o Christer

  - Ta bort

 • 26/4 -10 11:19

  Fotograf  Niclas P - Mycket fin ljussättning och kanoonposer!!
  Ljuset skapar en tydlig volym på kroppen och förstärker allt det vackra - former, vatten och läppar! Gillar särskilt ettan och fyran! Håller med om trosorna dock... men: Snyggt jobb *.* !!

  - Ta bort

 • 25/4 -10 22:00

  Fotograf  Hans v Jag tycker bild 1 och 3 är kanon. Gillar hela sessionen men även jag stör mig lite på trosorna och hade föredragit bild 2 och 4 utan trosor med undekroppen vriden bort från kameran alternativt beskurna i höfthökjd.

  - Ta bort

 • 25/4 -10 18:43

  Fotograf  Pontus N Bild 1 är en favorit för min del. Riktigt snygg. samt 4an

  - Ta bort

 • 25/4 -10 15:52

  Fotograf  Jonas J Härliga bilder. Bild tre och fyra klara favoriter. Bra jobbat båda två!

  - Ta bort

 • 25/4 -10 13:55

  Fotograf  Mikael S Konstigt, jag tycker ettan är super. Mönstren visar ju vattnets flöde.
  Fast favoriten är för mig trean. Grym!
  /Mikael

  - Ta bort

 • 25/4 -10 12:16

  Fotograf  Christer W Tackar för kommentarerna så här långt.

  Kommentarerna gällande bild 1 tycker jag är intressanta. Det jag gillar i den bilden är hur vattnet släpper från bröstens undersida. För att få det att hända så behövdes mycket vatten vilket i sin tur ger bieffekten av en vattenhinna över större delen av magen. Jag har inte tänkt på det så som Jasmine och Gabrielle har gjort. För mig har det bara varit ett naturligt flöde av vatten. Men jag får nog ge dem rätt i att det kunde sett bättre ut. Och det är ju sådant tester är till för att ta reda på. Tror nu jag kommit på ett sätt att både ha kakan och äta den ifall jag skulle göra om det här.

  Tackar.  - Ta bort

 • 25/4 -10 10:26

  Modell  Monique P Riktigt snyggt. Gillar modellens blick i sista bilden.

  - Ta bort

 • 25/4 -10 08:42

  Modell  Jasmine S I bild 1 tycker jag att vattnet inte var särskilt smickrande utan gör att Sandras hud ser gammal och skrynklig ut =/ I bild 2 ser hon lite sorgsen ut i ögonen, tror att ett mer njutande uttryck hade gjort susen!
  Bild 3 och 4 däremot tycker jag är underbara och härliga! Särskilt munnen och de särade läpparna gör bilden sensuell. NICE!
  *.*

  - Ta bort