Modellbilder.se

Elna

Uppladdad
2010-04-02
9384 6
Om fotosessionen

Här kommer några bilder till från min senaste plåtning med Elna :)

EDIT: Jag brukar redigera ut ljuset så hela bakgrunden blir jämn, men ville ha det så här på denna session då jag ville variera mig och gillar när det är kontraster mellan ljust och mörkt, så det är under kontroll.
Och JA jag ser själv tydligt bild 4 har för skarpt ljus ;) Men dessa var lite bonusbilder från en session och alla bilder är utvalda av elna utan hänsyn till de fototekniska, jag försökte rädda dem i ps så gott de gick ;)

Enjoy
//Patrik & ElnaDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 3/4 -10 05:24

  Fotograf  Björn W Ni har redan fått goda tankar om ljuset. Ett återkommande tecken på detta syns i håret. Modell med fantastisk blick och närvaro. Den fångar. Poserna likaså - övertygande och genomtänkt. Snyggt.

  - Ta bort

 • 2/4 -10 19:19

  Fotograf  kg S Du verkar ha ljus som studsar o far omkring, samtidigt som det är för lite ljus på nedre delen av bilderna. Kanske för mycket effekt på för litet utrymme? För övrigt ser det riktigt bra ut, modellen gör en stabil insats. Stå på!

  - Ta bort

 • 2/4 -10 19:14

  Fotograf  Anders Ö Goa bilder. Särkilt Elnas glimt i ögonen är barar så bar. Gott glamljus. och en extra eloge för att våga använda en rosa bakgrund. Gillar själv starka färger på bakgrunder som avriation och tycker att valet ger karaktär åt hela bilden/sessionen. Tänk tex samma session på en lila fond!
  Tycker nr 3 med ett ngt mörkare mittparti är lite mer spännade och att nr 4 lite väl mycket belyst från vänster.

  - Ta bort

 • 2/4 -10 18:46

  Fotograf  Benny L Snygga bilder :)

  Ha det
  Benny

  + 1 - Ta bort

 • 2/4 -10 18:13

  Modell  Yasmine g fina bilder

  + 1 - Ta bort

 • 2/4 -10 17:35

  Fotograf  Peter B Gillar dessa bilder.. saknas lite ljus i nedre delen av bilderna bara, annars fint ljus. Bra posat.

  - Ta bort