Modellbilder.se

Sofie

Uppladdad
2010-02-16
3071 3
Om fotosessionen

Sofie kom hem till mig för att vi skulle testa mer ljussättning med en blixt. Det är inte lätt öht att fotografera med blixt tycker jag. Men testa måste man ju. Har ingen aning om hur jag kan få det bättre... Hjälp tas alltid tacksamt emot med konstruktiv kritikDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 19/2 -10 09:14

  Modell  Marie K Jag tycker att bilderna är fulla av liv och att Sofie är super på att posera så att det ser snyggt ut.

  + 1 - Ta bort

 • 17/2 -10 22:44

  Fotograf  Patrik J försök få ansikte och ögon belysta annars blir det ett j*vla gnäll på folket här på mb ;) modell-ifrån-bakgrund o skärpa brukar klagas mycket på med:P

  jag tycker ni lyckats bra, sista bilden är riktigt bra

  ha de gott

  + 1 - Ta bort

 • 17/2 -10 22:19

  Fotograf  Björn W 497 visningar = dags för lite kommentar. Du ber om hjälp ang blixt. Du har ju lyckats riktigt bra. Möjligen hade ni i den första bilden vunnit på att placera modell längre från bakgrunden. När man experimenterar (och för den delen varje gång man fotar) med blixt får man se extra noga på skuggorna. Blir ögonhålorna mörka? Uppstår skarpa linjer i ansikte eller på annat ställe. Vid urringning kan en hemsk skugga falla mellan brösten. Ljuset kan givetvis också bli för starkt. Men ni har en fin balans. Kanske något röd ton på huden. Det kan bero på blixtplacering och vitbalans i kameran. Nu vet jag ju inte hur modellen ser ut, men kanske detta är något att tänka på. Riktigt fina bilder! Kör på så här!!

  + 1 - Ta bort