Modellbilder.se

Emilia i väst

Uppladdad
2010-02-15
1727 2
Om fotosessionen

Den andra sessionen från min och Emilias kväll i studion.

Konstruktiv Kritik mottages tacksamt, men tänk på att detta var Emilia första gång i studion.

För min del så är även jag relativt grön när det gäller studiofotografering, så om man ser till det fototekniska, vad gjorde jag bra och vad kunde jag ha gjort bättre?Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 17/2 -10 04:42

  Fotograf  Björn W Här ser jag en fin studie i poseringar och skillnaden dem emellan. Jämför gärna de tre sista bilderna och fundera på hur ni uppfattar dem. Bild 3 visar en smal/tunn sluten posering till skillnad från bild 4. Bild 4 visar å andra sidan en ganska "tillknäppt" pose till skillnad från bild 5. Ändå fungerar alla 3, fast ska jag rangordna dem så menar jag att 4 och 5 är mest intressanta. (Skoj att se så lika bilder att de går att jämföra på detta sätt!) Tack för några fina bilder med en fin modell.

  - Ta bort

 • 16/2 -10 06:29

  Fotograf  Anders S Härliga och avslappnade bilder ni lyckats få till. Att det är Emilias första gång i studion tycker jag inte syns alls.

  Angående studiofotograferingen så är det väl inte så mycket jag kan tillägga, kanske något mörka ögon på 3&4 samt att du kanske borde antänt ett kortare skärpedjup alternativ tagit modellen en bit till ifrån bakgrunden för att spilla se papprets veck och bubblor.

  - Ta bort