Modellbilder.se

Water woman

Uppladdad
2009-08-23
3844 14
Om fotosessionen

Här är resultatet efter att jag, Ingela och Cecilia jobba ihop.
Både Ingela och Cecilia är mycket lätta att jobba ihop med och har en mycket proffsig inställning.
Cecilia gjorde ett toppenarbete med sminket. Ingela gjorde ett strålande jobb i det kalla vattnet och klaga inte en ända gång trots vattentemperaturen och den hårda strömmen.

Cindy har hjälpt oss med retuschen.

Ett stort tack till alla inblandade det har varit jätteroligt att få jobba med er.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 15/11 -09 00:52

  Modell  Lina J Eller med något annat i bakgrunden, typ en eka eller en brygga, eller djungelmiljö. Och det finns OÄNDLIGT många olika poser ni hade kunnat prova istället, jag hade till exempel velat se en version på en pose i profil med en eller båda armar i någon cool position.

  Det finns hur mycket som helst som hade kunnat göra detta hur bra som helst, men istället har ni kopierat allting rakt av (förutom att ni har gjort eldflammor istället för rök).

  De som säger att allt redan är gjort har nog ingen kreativitet kvar. Vad är poängen med att försöka kopiera saker rakt av när man ändå inte har samma resurser och kan göra det lika bra?

  - Ta bort

 • 15/11 -09 00:51

  Modell  Lina J Allt är inte redan gjort! Och jag tycker inte det är fel att INSPIRERAS av top model, men att göra exakt samma pose i exakt samma miljö med liknande styling, det blir för mycket. Jämför Ingelas pose i den här sessionen med denna bild från ANTM:
  http://media.photobucket.com/image/antm/SmizeEyez/antm007.jpg?o=21

  Ni hade kunnat göra en session med utsläppt hår eller helt galet jättestort hår eller lite annat smink, typ ena ansiktshalvan i guld, eller varför inte lägga till någon slags accessoar typ en enkel maskeradmask eller en hatt eller smycken eller ett par spetshandskar. Eller varför inte göra det i en simbassäng och få annat ljus och annan färg på vattnet, med kanske lite av kläderna synliga, och ha en klänning med mycket tyg och färg.

  - Ta bort

 • 19/9 -09 14:53

  Modell  Eleonore W tycker också att det är jätte snyggt

  - Ta bort

 • 25/8 -09 14:12

  Fotograf  Christer P Undrar bara vad som är fel i att se och ta till sig inspiration???

  "Allt som kan göras är gjort...sa någon..och det stämmer nog..."

  Underbart genomförande och en underbar ide, oavsett vem som kom på den. Vilket toppenjobb av er - ALLA inblandade!!!!!

  - Ta bort

 • 24/8 -09 18:06

  Fotograf  Jörgen L Snyggt. Gillar det verkligen. Snygg retusch som attans.

  - Ta bort

 • 24/8 -09 17:49

  Modell  Tola L Ja, jag gillar dessa iallafall!
  Urläckra bilder som man haft lite tanke bakom,alla har gjort ett kanonfint jobb tycker jag=)
  Kram/Tola

  - Ta bort

 • 24/8 -09 11:36

  Fotograf  Jenny B Jag har tydligen missat nåt riktigt spännande i Top model! Jag gillar detta dock och har inget att jämföra med!

  - Ta bort

 • 24/8 -09 10:52

  Modell  Boel L Jag säger som ovanstående - Allt är redan gjort! Man har däremot en egen version på hur man tolkar saker och ting. Jag tycker att ni tolkar detta bra. Ingela är mycket vacker och jag gillar arbetet Cindy gör med sin grafik:-) - för det är originellt ~Kram

  - Ta bort

 • 24/8 -09 08:03

  Modell  Ann K Roligt att se att folk reagerar så starkt för att man försöker efterlikna en bild.

  Jag tycker bilderna är vackra, Cindy har gjort ett underbart jobb i efterarbetet. Strålande. Tummen upp till alla inblandade.

  + 1 - Ta bort

 • 24/8 -09 07:42

  Makeupartist  Sarah Maria A När det är en så tydlig referens så vinner man på att skriva det i texten så slipper man få höra det av alla att det är en kopia.

  Jag tycker bilderna är okej, men inte så mycket mer tyvärr.
  När dom gjorde dessa på ANTM så blev jag eld och lågor, det blir jag inte nu.
  Tycker du Cecilia kunde ha gjort lite mer i sminket, tycker det blir lite för lite, man ser att det är lite annorlunda men inte så mycket mer.
  Ingela, jag gillar poserna men dom är verkligen direkt tagna från ANTM å det blir lite platt.
  Fotona är bra inget att anmärka på.
  Cindy är ju grym som vanligt =)

  Hade jag inte sett förlagan hade jag tyckt dessa var kanon!
  Men nu blir dom i mina ögon aningen platta.
  Så jag väljer att inte sätta betyg =)
  Gillar dom gör jag ändå =)

  + 2 - Ta bort

 • 24/8 -09 00:14

  Fotograf  kg S Riktigt snyggt. Imponerande väl genomfört. Inspiration är helt okej att hämta var man nu finner den. Stå på!

  - Ta bort

 • 23/8 -09 23:50

  Makeupartist  Dorion C Helt en ripoff är det väl ändå inte. Jag kommer inte ihåg att dem gjorde flames till sina bilder?

  Tkr detta är snyggt. Däremot tkr jag inte att håruppsättningen och flamesen passar så bra ihop. Och så tkr jag dte är synd att man inte får se en närbild på sminket...

  - Ta bort

 • 23/8 -09 23:46

  Modell  Lina J ANTM RIP OFF!! Lite farligt att försöka sig på att kopiera bilder som är tagna med en betydligt större budget, det blir oftast aldrig lika bra.... Tyvärr tycker inte jag att det här håller. Kanske hade funkat bättre om ni bara tagit lite inspiration från antm och sedan gjort något eget av det istället?

  + 2 - Ta bort

 • 23/8 -09 23:22

  Fotograf  Rebecka B Änne en session som är inspererad av Top Model. Jätte fina bilder! But don't forget to smile with your eyes ;)

  + 2 - Ta bort