Modellbilder.se

Hovs Hallar – part one

Uppladdad
2009-07-15
1936 8
Om fotosessionen

När vi närmade oss Båstad visade sig att vi valt den folktätaste veckan under året – tennisveckan. Som tur var höll de flesta sig i just Båstad, och inte i Hovs Hallar där vi höll till.

Det är när man är på väg tillbaka upp för ”trapporna” från Hovs Hallar som man inser att man kanske borde dra ner på sin utrustning…

Aina, en fröjd att få jobba med dig. Så professionell.

Linda, inte en sur min under dessa åtta timmar i stekande sol och stångandes tjurar alldeles bakom dig. Du är grym.

Det kommer en session till inom kort.

/jesperDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 16/7 -09 12:17

  Modell  veronica t Jättesnyggt! Ser ut o komma ifrån ett modemagasine tycker jag,..över posering?? Knappast nu är du nog ute o cyklar, jättesnyggt och bra jobbat. Det enda är väl kanske att just dessa bilderna råkade ha lite samma minspel men i mina ögon gör det inget:)

  - Ta bort

 • 15/7 -09 16:42

  Makeupartist  Desirée A Snyggt, jag gillar även jag det extrema poserna. Tycker det är läckert och är sådant man kan se i en modetidning. Lite tråkigt var det att det blev sådan skugga över ögonen på några bilder eftersom makeupen inte ger samma effekt då. Annars LÄCKERT! ;)

  - Ta bort

 • 15/7 -09 16:17

  Modell  Carolina B jag älskar de extrema poserna, miljön, efterarbetet ja allt. Helt klart att vissa av de här bilderna lätt skulle passa i en mode tidning:) bra jobbat av alla.

  - Ta bort

 • 15/7 -09 15:35

  Makeupartist  Jessica S Tycker det är ganska uppenbart att en "över posering" var liksom tanken med dessa bilderna.. :D Jag är supernöjd och många av de här bilderna kommer bli favoriter i min portfolio! Jesper du är grym på foto och extremt effektiv måste jag säga! Linda du är en fantastisk modell, dagen kunde inte bli bättre!

  - Ta bort

 • 15/7 -09 15:04

  Fotograf  Gert B 3 o 6 blir mina favoriter. Gillar bilderna och stilen överlag. Fint arbete av er alla.

  - Ta bort

 • 15/7 -09 14:18

  Fotograf  PeterL Skön session, både vad gäller modell och foto med efterbehandling. Bra jobbat av modellen i en miljö som även den gör sitt till. Min session hade varit 2, 3, 4 och 6. Coolt jobbat av er!

  - Ta bort

 • 15/7 -09 14:07

  Fotograf  Jenny B Jag håller med Görans kommentar - däremot gillar jag den lite extremare poseringen!

  - Ta bort

 • 15/7 -09 12:52

  Fotograf  Göran M Här var det många vackra poser i en riktigt läcker miljö. En klar favorit är trean som har en mycket skön attityd. Snyggt jobbat med stylingen.

  Däremot hade jag själv genast raderat ettan och femman pga skuggorna i ögonen. Jag skulle dessutom gärna se mer variation i ansiktsuttryck.

  + 1 - Ta bort