Modellbilder.se

Vår första

Uppladdad
2009-07-10
2257 9
Om fotosessionen

Min klasskompis från förr och jag möttes en dag på stan.. Och sen möttes vi igen.. Och härmed introducerar jag Thezzan. Mycket lätt att jobba med.. lyhörd... fin på alla de vis.

Har fått vägledning och fixat bilderna så gott jag kunnat. Lite strul var det med kameran men vi gör det bättre nästa gång. För det blir fler ggr :-)

Som alltid.. kritik är inte fel. God eller ond.. bara ärligDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 14/7 -09 21:06

  Modell  Theresa L TACK alla goa o rara människor för era kommentarer:=) bra kritik, kreativ kritik..allt är bra för kunna få möjlighet till att förbättra sig. Jag tackar dig Bea med varma kramar, som hjälpt mig så enormt att få kunna förverkliga en gammal dröm:=) att vid 43 få kunna visa upp sina busiga sidor och att få ha fantastiskt roligt till på köpet:=) Puss o tack!

  - Ta bort

 • 12/7 -09 08:45

  Fotograf  Stefan A Klart du skall regga dig som fotograf rubin s. Dessa bilder visar att du har potential som både headhunter (Thezzan är riktigt söt och har god potential hon med) och som fotograf. Jag tycker ni har lyckats bra!

  - Ta bort

 • 11/7 -09 20:35

  Fotograf  Stefan T ärlig va det )
  Jag tycker du har gjort en bra första session
  man får utgå ifrån det i betyget
  bra val av modell
  skulle jag skippa någon bild hadde jag skippat dom 2 sissta ,lite hårt beskurna försök se bilden hur du vill ha den som färdig bild i kamera sökaren
  jämn bra exponering
  mvh

  - Ta bort

 • 11/7 -09 11:04

  Fotograf  PeterL Sedär, Rubinfotografen.... ;-) Grattis till en bra början!! Trevliga bilder på en trevlig modell. En klart bra början för er båda så kör hårt... Fast, det vet jag ju redan att Rubin gör.... ;-)

  - Ta bort

 • 11/7 -09 00:43

  Fotograf  kg S Du har fångat en mycket trevlig modell. Bra variation på både poser (duktig modell) och utsnitt (duktig fotograf). Nästa gång vi ses ska jag lära dig allt om skärpedjup o sen är det bara att starta ditt fotografkonto! Stå på!

  - Ta bort

 • 10/7 -09 23:23

  Fotograf  Sandra w Tycker om första och andra bäst. Snyggt skärpedjup på första bilden, tycker om vinklen på andra med. Bara att jobba på, kommer bli bra detta. 3:e bilden känns dock lite brusig. :=)

  - Ta bort

 • 10/7 -09 22:10

  Fotograf  Göran W Klart du ska öppna ett fotografkonto Rubin. Bra start som fotograf vart de i alla fall. får passa på att hälsa Theresa välkommen också då. Bra jobbat av er.

  - Ta bort

 • 10/7 -09 19:58

  Modell  Tola L Söt modell du fått tag på Rubin;)
  Sista bilden är härlig med det fina smilet.
  Välkommen till MB Teresa.
  Kram/Tola

  - Ta bort

 • 10/7 -09 19:46

  Fotograf  Max L Hög klass på din kompis! Jag gillar de båda sista bilderna bäst. Kamerablixt "pang på" som i bild nr1 är inte sååå snyggt.

  - Ta bort