Modellbilder.se

White wind

Uppladdad
2009-06-14
2633 10
Om fotosessionen

Denna idé är inte ny på något sätt och jag har även gjort en annan session på exat samma ställe. Men av någon anledning gillar jag detta med just himmel och mark som möter varandra. Och här gjorde Ingela ett fantastiskt jobb. Det regnade så det stod härliga till och det va både kallt och blåsigt. Stort tack även till Sarah Maria som fixade fantastiskt smink och hår. Och dessutom lånade oss ett enormt parasoll så vi blev lite skyddade från regnet. :)

(Bilderna är medvetet väldigt ljusa så det finns väl risk för att vissa ser dessa som "för ljusa"/överexponerade).Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 6/7 -09 12:50

  Modell  Boel L Missat helt denna sessionen. Men jag gillar den mycket, älskar det vita mot kontrasten i färg. Snygg styling och make up. ~ Kram

  - Ta bort

 • 26/6 -09 10:34

  Modell  Johanna A Skit snygg make och gillar fotoidén!! Resultatet: TOPP!

  - Ta bort

 • 20/6 -09 15:30

  Fotograf  steffe b Mkt snyggt fotat och poserat, dock har jag som några andra också lite svårt med kontrasten med det mellan det vita och sminkningen! Sminkningen är förövrigt mkt snyggt gjord men som sagt lite svårt för den i denna session.. sorry men annars gillar jag denna session och min favorit är bild 1 i och med den mer actionbetonade posen.

  - Ta bort

 • 16/6 -09 18:05

  Fotograf  Martin S Kul att se er samarbeta igen. Ni gör alltid bra bilder ihop och detta är inget undantag. Det här gillas, tycker att alla tre har gjort ett superbra jobb. Jag vill se mer av er framöver.

  - Ta bort

 • 16/6 -09 07:10

  Modell  Ann K Jag gillar att sminket bryter av från allt det ljusa, hade dock gärna sett en riktig closeup av sminket också. Tummen upp från mig, 4an blir min favorit.

  - Ta bort

 • 15/6 -09 19:24

  Modell  Sandra H Jag tycker det är riktigt snyggt och jag gillar faktikst sminket, kanske till och med hade velat haft ännu starkare färger på det som blå eller rosa. bra jobbat

  - Ta bort

 • 15/6 -09 15:42

  Fotograf  Fredrik J Snyggt, men personligen hade gjort sminket i vitt också typ. Nu ställer det mest frågetecken.

  /Fredrik

  - Ta bort

 • 15/6 -09 13:11

  Modell  Susanna S Jättesnyggt! Gillar särskilt modellens poser. Ser farligt ut :)
  Tycker dessa bilder passar att vara så ljusa, så det är inget negativt.

  - Ta bort

 • 14/6 -09 17:29

  Fotograf  Jenny B Sjukt snyggt foto - ide och modell. E inte förtjust i sminket... sorry - annars tiptop!

  - Ta bort

 • 14/6 -09 17:05

  Modell  Cecilia J fjärde bilden är min favvo av dessa, älskar beskärningen - luftutrymmet till vänster om ingela, hur tyget flyger. riktigt fin bild!! :)

  - Ta bort