Modellbilder.se

Regina Filia

Uppladdad
2009-06-03
2559 11
Om fotosessionen

Terese Nilsson håller på och lanserar ett nytt exklusivt hårsmycke som heter Regina filia. Betyder prinsessa på latin. Bilderna kommer att användas som reklam på hemsida, produktbroschyrer och affischer i smyckesbutiker och hos juvelerare.

Tack Terese Nilsson, Christine H, Sarah Maria B för ett jätte bra samarbete.

Sista bilden är en ren produktbild, medans övriga är tänkta mer för modellbilder.

Hoppas ni gillar resultatet!Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 30/6 -09 09:40

  Modell  Boel L Supersnyggt, vackert och vackra Louise kan det inte bli dåligt. Har tyvärr missat dessa då jag inte kommit in på Mb sida..men SarahMaria gör ett bra jobb med. Christine är en mycket duktig fotograf så grattis till utställningen:-)

  - Ta bort

 • 29/6 -09 13:33

  Fotograf  Joachim S Grattis till utställningen!

  - Ta bort

 • 15/6 -09 23:13

  Fotograf  Martin S Dem här bilderna gillar jag. Fint ljus och bra vinklar och ett naturligt och fint efterarbete av bilderna. Louise ger ett avslappnat intryck vilket passar bilderna bra.

  - Ta bort

 • 8/6 -09 12:38

  Modell  Tallee S Varje person på denna session har stenkoll och det märks. Det är proffsigt utfört på alla sätt och vis. Modell passar perfekt för dessa bilder. Härligt med den benvita klänningen mot den gamla muren. Fin smakfull make. Och givetvis jättefint hårsmycke : )

  - Ta bort

 • 6/6 -09 08:56

  Fotograf  Göran W Mycket vackra bilder på skönheten Louise. Gillar ljuset och modellens uttrycksfulla poserande. Mycke bra jobbat av er alla.

  - Ta bort

 • 3/6 -09 15:16

  Modell  Therése P det här är ljuvligt o precis i min smak.älskar tonen o bildmiljön.modellen passar mycket bra i den mjuka romantiska styling,o poserna är fina.mycket behagligt att titta på,det vackra hårsmycket förhöjer intrycket.

  - Ta bort

 • 3/6 -09 12:07

  Modell  Linda K Tappar andan!! Så vackert!! :D
  Jätte snyggt jobbat av er alla inblandade! :)

  + 1 - Ta bort

 • 3/6 -09 10:40

  Fotograf  Christine E Måste bara påpeka det Louise skrivit i texten att "dessa bilder är mer för Modellbilder". Tanken annars är en kombination av en helbild och en närbild på smycket, som ska ses ihop till en bild. Precis som Dick föreslog. :)

  - Ta bort

 • 3/6 -09 10:04

  Modell  Dag K Snygg modell,snyggt smycke.
  Härligt presenterat!

  - Ta bort

 • 3/6 -09 09:34

  Fotograf  Jenny B Snyggt! Enda anledningen till att den inte fick full pott är att jag tittade på bilderna och sen läste texten o såg att det handlade om reklam för smycken. Det va bara sista bilden som jag såg smycket på.

  Grym modell - hoppas på å få plåta dig nån gång med Louise!!

  + 1 - Ta bort

 • 3/6 -09 09:05

  Fotograf  Joachim S upps :) detta var ju hur snyggt som helst!!
  Härligt ljus, skön mättnad, snygg makeup och ett behagligt poserande... och ja just perfekt fotat också :)

  - Ta bort