Modellbilder.se

Utsikten

Uppladdad
2009-05-27
2463 5
Om fotosessionen

Jag har aldrig plåtat lifestyle förut... Däremot gillar jag den speciella estetiken, det nästan övernaturliga i bilderna. Som en spegel av vardagen fast lite glassigare, lite bättre, lite vackrare .. ni vet, livet där Pepsodent-leendena finns.

Fantastiska Ann och Cilla drog därför med mig och mua Annelie Lindberg till Utsikten (utsiktenmeetings.se) i Nynäshamn, som vi fick låna en hel dag. Mycket trevligt!

Men nu över till bilderna ... Bildidén är enkel: Ett möte.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 31/5 -09 14:59

  Modell  Isabella S Jättesnyggt och bra jobbat av alla inblandade. Ser ut som typiska bilder i ett reklamblad för en konferensanläggning eller liknande och det var ju det som var meningen antar jag :) Kul också med flera modeller i sessionen, oftast är det ju solobilder här på MB. Gillas!

  - Ta bort

 • 28/5 -09 22:54

  Modell  Sandra S snyggt. gillar denna typ av bilder starkt

  - Ta bort

 • 28/5 -09 21:33

  Modell  Sara K Riktigt snyggt gjort Robert, klart, fräscht och smakfull life style! Kanon modeller för detta!

  - Ta bort

 • 28/5 -09 09:16

  Fotograf  Göran M Klart intressant. Kul att se en session med ett bra samspel mellan två modeller. Bra poser och kompositioner.

  Däremot är jag inte helt övertygad om ljuset. Jag tycker det känns lite för brutalt och samtidigt platt. I exempelvis ettan är all hud som stora enfärgade ytor helt utan former. Det är nästan att det blir som tecknat, typ seriefigurer. Lifestyle funkar antagligen bättre med ett ljus som känns mer naturligt. Då tycker jag tvåan känns betydligt trevligare.

  - Ta bort

 • 28/5 -09 00:04

  Fotograf  Fredrik Å Dålig skärpa. Antingen borde du lägga den ofokuserade modellen mer ur skärpa eller mer i skärpa. Nu känns det som en kompromiss. De jättevita ytorna i bakgrunden tar mycket av ögats fokus. Intetsägande bilder. Inget som jag ser som gör att det poppar upp ett tema som bilden skulle passa till. Men fräscha bilder.

  + 5 - Ta bort