Modellbilder.se

MONIKA ON THE BEACH

Uppladdad
2009-05-08
2866 4
Om fotosessionen

En fotosession på Lomma Beach en mild dag, solen gömde sig lite bakom molnen. Monika doppade sig i vatten och jag måste säga att jag beundrar henne, jag stod i stövlar, hoppandes på och inte bli blött, men efter en torr stund anfaller vågorna mig och splash är jag blött, och kallt som fan får jag smaka på vad Monika gett sig in på.
Ett mycket trevligt samarbete med Monika, en glad och super trevligt tjej.

Hoppas ni gillar bilderna!Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 9/5 -09 02:12

  Fotograf  Adam G Johan B: Vid foto tillfället sa jag att jag skulle ta bort stranden på bild 2 så jag håller med dig... Men vid redigeringen måste tankarna gått till annat. Gällande bild 3 testade jag med och ta bort stranden och bilden tilltala inte på samma sätt, horisonten har jag däremot inte tänkt på... Tänker på bild 1 nu och lika så där bör det ändras eventuellt.

  Sofia S: Ja fy fasiken, till en början var de kallt men efter ett tag (när fötterna/kroppen domnat bort) blev de varmt ;). Jag berömmer Monika för sin insats.

  - Ta bort

 • 9/5 -09 00:45

  Modell  Sofia S Jag är imponerad över att det inte syns på modellen att det är kallt i vattnet! Kan inte va´´ha varit många grader i vattnet! Gillar bild 1-3 och min favorit är 2an, jag gillar modellens pose och uttryck och ljuset. :)

  - Ta bort

 • 8/5 -09 22:38

  Modell  Monika H Hehe...det var ett månad sedan, innan det började vara lite varmare ;P

  - Ta bort

 • 8/5 -09 22:35

  Fotograf  Fredrik R Oj badat redan :) fina bilder, liv i dom..

  - Ta bort