Modellbilder.se

Sofiajonsson.net

Uppladdad
2009-03-10
2345 7
Om fotosessionen

Här kommer fler bilder från min session med vackra Anna Maria. Vad mer kan jag säga än att hon är både vacker och duktig - hennes första gång!

Fick prova mina idéer och smink hur jag ville, det tackar vi för :)jonssonfoto.blogspot.comDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 15/3 -09 19:54

  Makeupartist  Isabelle E Tycker du skulle ha haft orginalbakgrunden istället eller lagt ner mer tid på det i ps. På sista bilden ser man t.ex. att orginalbakgrunden syns kvar genom lockarna längst ner och en stor del av modellens hår har försvunnit på högra sidan. Annars fina bilder! :)

  - Ta bort

 • 11/3 -09 20:35

  Fotograf  Göran M Mycket bra! Jag tycker man kan se en grym utveckling i Sofias sätt att skapa snygga bilder. Här finns många bra kompositioner, snyggt ljus och läckra färger. Mycket bra jobbat av modellen med såklart.

  Vad som skulle kunna lyfta det hela ytterligare är att jobba mer med smådetaljer i huden, dvs att jämna till små ojämnheter med verktyg som Patch Tool och Healing Brush. Sen tycker jag mig se en del konstigheter i konturerna runt håret. Något med friläggning kanske?

  - Ta bort

 • 10/3 -09 18:11

  Fotograf  Jörgen L Väldigt snygg färgton i bilderna. Det har ni fått till bra. Ser fram emot mer.

  - Ta bort

 • 10/3 -09 13:17

  Fotograf  Joachim S Gillar tvåan helskarpt :) en bild helt i min smak med både ljus, nyanser som matchar snyggt och modellens sköna utstrålning, håller med om att det ser ut att ha blivit nån miss med bakgrunden på trean... med linjerna runt håret och utsmetningen av håret i nederkant men fyran tar igen det som en riktigt välbalanserad bild med mycket skönt hår :)

  - Ta bort

 • 10/3 -09 12:26

  Konstnär  Malin A Det är en hårslinga som ser väldigt suspekt ut i 3:an, den längst ner på ryggen, lite slarv med "gör flytande"-verktyget?
  Sedan är det en skarp markering runt modellens hår, vilket tyder på att du ändrat bakgrunden till rosa? Eller frilagt på nåt konstigt sätt?
  Och mycket slarv på håret vid handsken just på bild 3.
  Bilderna överlag är fräscha och väldigt chic. Lite mer noggrannare efterbehandling så blir detta tiptop!

  - Ta bort

 • 10/3 -09 11:01

  Modell  Yasmine g riktigt fint och snyggt, gillar även flätan i pannan. bra jobbat

  - Ta bort

 • 10/3 -09 10:12

  Fotograf  Fredrik Å Där är hon ju igen. Riktigt fin ren stil i bilderna. Snyggt hår och bra smink.

  - Ta bort