Modellbilder.se

Jenny

Uppladdad
2009-02-20
8819 5
Om fotosessionen

Under julledigheten passade jag, Johnny och Karin på att göra en plåtning.

Karin gjorde ett strålande jobb med smink och hår och Johnny gjorde som vanligt ett kanonbra arbete både under och efter plåtningen.Ett riktigt drömteam!Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 18/3 -09 12:50

  Fotograf  Jan M Snygg modell och bra fotat, men tror ni skulla ha tjänat på lite justeringar.. Det värkar som både hår, ögon och "kläder" är softat när ni har softat huden. Bilden har sett mycket skarpare ut om ni har maskat bort detta. Hade också livat upp bilden med lite teckning i bakgrunden. Blir väldig platt med 100% vitt. Annars, bra session..

  - Ta bort

 • 1/3 -09 22:02

  Fotograf  Peter G Gillar sessionen i stort. Bild 1 är helt outstanding.

  - Ta bort

 • 21/2 -09 09:32

  Fotograf  Göran M Det här ser mycket bra ut! Snyggt och elegant med fina poser och bra ljus.

  Den bild jag gillar bäst är ettan som har en mycket snygg pose och en hel massa skön attityd. Gillar även hur ljuset beter sig snygg glans på ryggen. Lite mer sånt vore snyggt att få fram på bilderna i övrigt.

  En mer teknisk fundering är att i en bild som femman så vore det snyggt med några skuggor på golvet så att man inte får en känsla av att modellen svävar i en massa vitt.

  + 3 - Ta bort

 • 20/2 -09 22:41

  Fotograf  Rolf S För att vara en session med två eller kanske tre så pass erfarna deltagare känns den väl nybörjarmässig. En modell mot vit bakgrund.Npn mer ide måste n väl ha haft?
  Snygg svank på ettan men sen ja nää jag är ledsen men det rockar inte.

  - 1 - Ta bort

 • 20/2 -09 10:24

  Modell  Therése P riktigt grann modell,2an är ljuvlig.bra session.

  + 1 - Ta bort