Modellbilder.se

Rosetta Brown

Uppladdad
2009-02-19
2212 9
Om fotosessionen

Otroligt duktiga Johanna kom ner från Stockholm för en plåtning med duktiga Elin Strigå. Jag passade på att tjuva åt mig den här skönheten när hon ändå va här. Det kommer mer på Johanna när vi plåtade ute.

Johanna studerar mode och har gjort klädstylingen!

Aina levererade grymt bra!Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 20/2 -09 23:48

  Fotograf  Anna G fina fashionbilder, modellen är mycket söt!

  - Ta bort

 • 20/2 -09 17:41

  Fotograf  Joanna D Måste vara en av de snyggaste modellerna jag sett!

  Bilderna är snygga, stilrena, inget att klaga på alls.
  Håret och sminket snyggt, retuchen snygg...

  Har lite svårt för sista bilden dock, pga av den halv avhuggna armen som känns omotiverat men i övrigt så...

  - Ta bort

 • 20/2 -09 14:24

  Fotograf  Torbjörn L Riktigt fräscht, andas professionalism. Mycket snyggt graduerat på fonden i bild 2. Det är en konstform i sig att få det att fungera :) I övrigt är jag mycket imponerad av ert bra samspel, modellen ser trygg och säker ut, med mycket bra blick och skönt avslappnat kroppspråk. Jag skall försöka var lite konstruktiv också :) Tycker själv att det är kul att höra vad man kan göra för att lyfta bilderna liiiiite till. Jag upplever som att hudretuschen speciellt i ansikte lämnar lite kvar att önska. Mest synbart är det i sista bilden, det är inte dåligt på något sätt, och jag tycker inte att det behöver retuschers hårdare, men däremot att "jämna" till med lite d&b hade höjt helhetsintrycket i mina ögon :) Men överlag fantastiskt jobb :D

  Mer sånt här.
  Mvh
  Tobbe Liljedahl

  - Ta bort

 • 20/2 -09 10:16

  Modell  Therése P detta är vackert och elegant,3 o 4 är särskilt sköna

  - Ta bort

 • 20/2 -09 09:39

  Modell  Jenniefer J Jag gillar bilderna jätte mk! Jag tycker att poser, smink, kläder och foto är kanon. Jag tycker att minspelet passar in i dessa bilder och som att poserna är varierade så blir det intressant att titta på bilderna. Bra jobbat av alla inblandade.

  - Ta bort

 • 19/2 -09 20:24

  Fotograf  Tobias N Jag gillar det här, enkelt men väldigt bra utfört av alla inblandade. Jag tycker inte det gör något att ansiktsuttrycket är rätt lika i alla bilder. Jag skulle nog valt bort bild fyra då den är väldigt lik bild två men i mina ögon sämre.

  + 1 - Ta bort

 • 19/2 -09 19:35

  Fotograf  Göran M Jag gillar stilen, tycker det ser mycket snyggt ut med vackra poser, häftiga kläder och ett spännande ljus.

  En fundering är om sessionen är tänkt att visa upp kläderna eller inte. Det ganska dramatiskt ljuset ser grymt bra ut, men lämnar samtidigt allt från midjan och neråt i mörker.

  Jag gillar det vackra poserna, men skulle samtidigt vilja se mer variation på ansiktsuttryck. Nu blir det ganska mycket att titta in i kameran på samma sätt i varje bild.

  - Ta bort

 • 19/2 -09 18:36

  Modell  Helen J bild tre är ett fint porträtt.. söt modell..

  - 1 - Ta bort

 • 19/2 -09 18:32

  Konstnär  Malin A Vackert och stilrent, gillar den lite mer naturliga looken på makeup'en, dåligt med ljus på benen i 2:an men i övrigt kanonfina bilder.

  - 1 - Ta bort