Modellbilder.se

Bröllops-klänningar II

Uppladdad
2009-01-31
9167 18
Om fotosessionen

Här kommer fler bilder från samma tillfälle. Emelie var fantastiskt duktig. (inte längre medlem på MB)
Huvudsyftet med bilderna (finns många fler på totalt 14 klänningar) är att presentera just klänningarna.
Extern hårstylist: LjudmilaDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 1/2 -09 06:50

  Fotograf  Mats W Men Maria ;),
  om du tittar på brudmodebilder från Nordens ledande klänningsmärken så ska du se att det är ytters få bilder där modellen ler ;) Att vi inte förstått temat är väl att ta i lite va. Konstigt att plötsligt få höra att modellerna ser skraja ut....Det var de defenitivt inte.
  Tack även alla ni andra för er kritik :)

  - Ta bort

 • 1/2 -09 01:31

  Modell  Jenniefer J Vacker session- jag har inget konstruktivt att komma med- vill bara säga att det här har ni lyckats bra med- kanon vackert!

  - 1 - Ta bort

 • 1/2 -09 00:05

  Modell  Mona H Vackert, men vackrare vore om modellerna visat glädje, eftersom glädje hör ihop med bröllopsklänningar. Det kändes lite känslotomt/kallt i vissa bilder. Men absolut vackra bilder i övrigt.

  - Ta bort

 • 31/1 -09 21:14

  Fotograf  Mats W Ok, nu klarnar det ang ögonen :) Tack.

  - Ta bort

 • 31/1 -09 20:53

  Fotograf  Maria F Mats: vad jag menar med ögonvitorna är att man knappt ser hennes iris i bild fyra utan bara ögonvitan. Hon tittar alltså för långt till höger med ögonen (sett från hennes position). Om hon vänt bort huvudet men tittat med blicken mer "rakt fram" eller rent utav mer mot vänster så hade det sett mycket, mycket bättre ut. Det enda som då talar mot huvudets position är den ansträngning som syns i nackmuskulaturen.
  För att förtydliga: för mig är tre ok men inte klockren, bild fyra handlar allra mest om ögonens position, bild fem kvarstår.

  - Ta bort

 • 31/1 -09 20:51

  Modell  Therése P smakfullt!gillar särskilt parbilderna,mycket vackert!

  - Ta bort

 • 31/1 -09 20:29

  Fotograf  Mats W Fredrik, för varma för dig, men lagom för mig, det finns nog inget facit för hur man lägger hudtonen. De ligger relativt nära varandra hur som.
  Ang ringar under ögonen så redigerar jag mycket sällan bort allt, det ser onaturligt ut och jag är inte ute efter "glam"-stil här. Kul att ingen tycker det är för lite eller för mycket hudutslätning :)
  Maria, det här med ögonvitor, jag kan sätta mitt liv på att i bild 2 har jag inte rört ögonvitorna, tittade just på min råfil, Emelies ögonvitor är så rena och vita, så sorry ;) Själv tycker jag det är ok.
  Lyssnar ang huvudets position, men själv är jag bara tveksam till bid 5 och absolut inte till 3 och 4. :)

  - Ta bort

 • 31/1 -09 20:08

  Fotograf  Maria F Överlag schyssta bilder som visar upp klänningarna bra. Men - jag ska gå rakt på det jag inte gillar. Huvudets position och vinkel i bilderna 3-5 funkar inte i mina ögon. Faktum är att i fyran och femman tycker jag rent utav att det förstör hela bilden. Bara ögonvitor är aldrig snyggt och hur intresserad jag än är av klänningen så känns det konstigt att nästan bara se hals och undersidan av käken i bild fem. Sorry! :S

  - Ta bort

 • 31/1 -09 19:05

  Fotograf  Fredrik Å Vackra bilder. Hudtonerna lite för varma på de första. Ringar under ögonen. Skärpehalos på axelband och vid armar, men mycket vackert och bra reklambilder för dubbelbrudbröllop.

  - Ta bort

 • 31/1 -09 18:37

  Fotograf  Francis G Supersnyggt och estetiskt tilltalande! Bra ljus och poser över lag, möjligen lite tight beskuret i bild 3 och aningens lågt perspektiv i bild 5.

  - Ta bort

 • 31/1 -09 16:41

  Modell  Jeanette L grymt vackra! ljuset får modellerna att se ännu vackrare ut.

  - Ta bort

 • 31/1 -09 15:17

  Fotograf  Anna G detta är så himla vackert och proffsigt gjort!

  - Ta bort

 • 31/1 -09 14:46

  Fotograf  gustaf L Nej absolut inte om man bara tar hänsyn till själva bilden! Modellerna gör sig verkligen bra på bild och är toppvackra! Jag tänkte mer på om du använder bilderna i marknadsföring. Har faktiskt sj fått "kritik" för att modellerna såg för unga ut i en bröllopsannons. (och de var ändå ett "äkta par" på 25 resp 29år ;) En liten tanke bara;)

  - Ta bort

 • 31/1 -09 14:27

  Fotograf  Mats W Jo, jag förstår din tanke, men jag tycker inte det spelar roll hur gammal modellen är. Tack för er kritik, glad att ni gillar dem överlag.

  - Ta bort

 • 31/1 -09 14:10

  Fotograf  gustaf L Bilderna är riktigt bra och modellerna är verkligen vackra.
  Min lilla fundering gäller "syftet" med bilderna. Ofta tycker jag att lite äldre modeller gör sig bättre till bröllopsbilder. Inte många 18-åringar som gifter sig;)
  Hur som detta vara bara en liten tanke som slog mig. I övrigt en topp session!

  - Ta bort

 • 31/1 -09 13:07

  Fotograf  Janne H Härliga bilder i verkligen passande miljö med bra ljus.
  Mycket snyggt och proffsigt jobbat av alla inblandade.
  Ska man vara konstruktiv i kritiken så tycker jag att man bör ¨piffa¨ till naglar innan man plåtar bilder som dessa.
  En kanske liten detalj men som gör så mycket i varje fall i mina ögon.

  Mvh.

  /Janne

  - Ta bort

 • 31/1 -09 12:54

  Fotograf  Joakim B Bra bilder helt klart, en sak jag reagera på främst var hur bra logon var och att den verkligen lyfte bilderna :). Känns väldigt exklusivt och bra. Har inte något att klaga på

  - Ta bort

 • 31/1 -09 10:55

  Fotograf  Roland E Bild 5 & 6 är bästa klänningar, väl placerade i ljus och miljö. Men...bild 2, wow, vilken sagolikt vacker modell, proffsjobb från alla inblandade syns här.
  Mina subjektivt fungerande ögon har dikterat för min hjärna vad jag skall skriva här ;)
  Men ett Bravo blir det lika förb...

  - Ta bort