Modellbilder.se

Hörde jag någon säga hemmastudio?

Uppladdad
2009-01-30
7254 26
Om fotosessionen

Yes del två utav min och Anders spännande fotning i min kombos härliga lägenhet i Linköping. All cred till Anders som kan jobba under som mest speciella (hemska?) förhållanden. Själv kunde jag bara ligga och försöka se lite fashion ut... ;)

Men vi är ju vana vid att jobba runt problem och personligen tycker jag mycket om dessa. Det är lite olika redigeringar på dom men det är la ni på mb vana vid! :) Peace out!

-Angelica Jansson

www.angelicajansson.com
www.nagadez.comDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 20/4 -15 20:38

  Modell  Sara B riktigt vackert:)

  - Ta bort

 • 20/3 -09 18:28

  Fotograf  Dan F Fastnar för valet av färger, ljuset och bra kompositioner/poseringar.

  - Ta bort

 • 27/2 -09 09:48

  Fotograf  Kajsa W Gillade verkligen den sista bilden. Är skitsnyggt med håret som ramar in bilden och de blå ögonen till det rosa sminket.

  + 1 - Ta bort

 • 27/2 -09 09:16

  Fotograf  Angelica K Jag älskar alla bilder du är med på Angelica ,, men denna var speciell,, gillar sminket, och tycker det e lite roligt med olika redigering :) Keep on !

  + 1 - Ta bort

 • 14/2 -09 01:48

  Modell  Helena W !snyggt!Jag gillar sminkningen , ljuset, mimik av modell.. Angi ser kanon ut!

  + 2 - Ta bort

 • 8/2 -09 01:56

  Fotograf  Karl L Ja Jävlar i min lilla låda...

  + 1 - Ta bort

 • 7/2 -09 16:27

  Fotograf  Alf A Bland det bättre jag har sett på länge...
  känns nytt och fräsht i stilen! Alltid bra med lite utveckling av stilarna. Det skall väll vara två gamla "rävar" för att våga det!

  + 1 - Ta bort

 • 6/2 -09 22:07

  Fotograf  Anders Ö Spännande inlägg :-) Jag förutsätter att bilderna är sådana som fotografen syftat till. Eller åtminstone mycket åt det hållet. Anders släpper inte bilder som han inte vill visa så att säga.

  Ett gott försök att ta känt ansike flera steg längre. Tycker ni lyckats bra.
  De är ojämna, om avsikten är ett collage så funkar det inte. 3 svagast. Händer mm "stör" och det är för mkt lila i bakgr och beskärningen borde varatightare. Även det faktum att du förstärkt färgen på de två sista blir fel när man ser dem ihop.
  Varför inte tona ut färgen på hud mm lite mer mot kanterna för att få ytterligare fokus på ögonen.
  Modellen kunde haft Mer av uttrycket i bild 1 (rädsla?) även i de andra bilderna. Likaså det mer "tillbakadragna" huvudet.
  Kul att se att ni vågar utvecklas vidare tillsammans.

  - 1 - Ta bort

 • 3/2 -09 13:57

  Fotograf  Johan S Grymt som vanligt. Jag har sagt det förr: Anders, du är en av mina favoriter på MB, snyggt ljus, bra efterbehandling och snyggt fotat. Angi, gör du någonsin några dåliga bilder? Grymt! Like it a lot...

  + 1 - Ta bort

 • 2/2 -09 13:18

  Modell  Cecilia J Första bilden är den som jag gillar bäst. Jag gillar posen..tja bilden tilltalar mig väldigt mycket bara :) Tyvärr tycker jag att sminket känns lite ojämt. Sedan måste jag gnälla lite på Anders som kapat fingrarna i bild 3 ;) Skön blick från Angi där dock :)

  - 2 - Ta bort

 • 1/2 -09 16:14

  Modell  Amaia L Jag hajar inte riktigt varför det alltid ska vara så mycket negativitet när någon session med Angelica dyker upp. Tyckte ialafall att hon levererade bra på dessa bilder, och förstår inte varför så många ser det här som nåt oestetiskt. Även Anders har gjort ett toppenjobb med, det gör han alltid.

  + 1 - Ta bort

 • 1/2 -09 15:20

  Modell  Nathalie Solstad Som vanligt när Anders och Angi är i farten bli bilderna skit bra, och när dom gör det tillsammans blir det kanon! Angi gör som vanligt ett bra jobb med att styla sig själv, och Anders tar alltid lika snygga bilder! Bra av er!

  + 1 - Ta bort

 • 31/1 -09 14:44

  Modell  Sofie H Vilka fina bilder angelica gumman, verkligen toppen! Gillar sminket, ser inte alls kladdigt ut! Skitbra gjort! bra retusch och med en toppmodell kan de väl inte bli bättre? :)

  P&K

  - Ta bort

 • 31/1 -09 00:47

  Fotograf  Christer L Jag tycker att det jäkligt snyggt ut.... Rakt igenom...

  + 2 - Ta bort

 • 30/1 -09 22:11

  Modell  Sandra S snyggt jobbat av båda! :) första bilden fastnar jag mest för

  + 2 - Ta bort

 • 30/1 -09 19:13

  Fotograf  Martina G Jag förstår inte gnället? Jag tycker sminket är udda, men det är supercoolt! Tycker det är kul att ni har gått utanför ramarna lite. Jag tycker redigeringen är supersnygg, och angelica är lika snygg som vanligt!! Jag tycker inte alls detta är dåligt och tycker inte synd om Anders någonstans! Tycker han har lyckats bra!

  + 1 - Ta bort

 • 30/1 -09 19:09

  Modell  Boel L Ja gillar bilderna, men jag faller mest för bild 1 här. Annorlunda och kreativ make upp. Retuschen är läcker. Bra jobbat av Er båda.

  - Ta bort

 • 30/1 -09 18:48

  Fotograf  Tobias F Ettan är grymm!

  Lite ojömn kvalité på bilderna. Jag tycker att de funkar en och en ... men inte som serie ... men ...

  ... bra jobbat!

  + 2 - Ta bort

 • 30/1 -09 16:56

  Modell  Emelie Ö vilken fin bildkvalite eller vad man nu säger..?? typ 50-60 tals kännsla i den.. råsnyggt!

  + 1 - Ta bort

 • 30/1 -09 16:36

  Fotograf  Anders A Avslutningsvis vill jag passa på att nämna att om det inte framgår så har jag förstärkt sminket i de två senare bilderna för att få en mer dramatisk effekt.
  Även vi "proffs", som Max så fint nämner, behöver träning och vi är väl medvetna om att dessa bilder inte är vara starkaste i karriären, men det betyder inte att vi inte kan få be om konstruktiv kritik för det?

  Jag vill utmanas och utvecklas och det gör jag delvis genom konstruktiv kritik. Så mer av den varan och mindre pajkastning!
  Tack! =)

  + 3 - Ta bort

 • 30/1 -09 16:36

  Fotograf  Anders A
  För det tredje så tänkte jag vända mig till mr Nemo. Om jag förstår din kommentar rätt så dömmer du ut dessa bilder enbart pga vad du ser som bristfälligt smink, korrekt?
  Har du inget mer att säga om bilderna än det så vågar jag påstå att din kommentar ger varken mig eller Angelica något att ta till oss. Som jag skrev här ovan riktat till Max säger jag således även till dig. Jag har noterat och accepterat det faktum att du inte gillar dessa bilder, men kom igen och ge oss lite mer konstruktiv kritik!

  + 2 - Ta bort

 • 30/1 -09 16:36

  Fotograf  Anders A Till att börja med. Tack för era kommentarer!

  För det andra så vill jag vända mig till mr Max. Jag kan acceptera att du inte uppskattar dessa bilder och är inte på något vis bitter över dina ord, men jag ser hellre att du om skall kommentera kommer med förslag på saker jag kunde gjort bättre.
  För om du inte gillar bilderna så måste du ju se flera saker som kunde gjorts bättre, nämner du inga av dessa så känns det mer som du är intresserad av att enbart ge mig och Angelica en känga och det tycker iaf jag inte är varken utvecklande eller speciellt trevligt.

  + 5 - Ta bort

 • 30/1 -09 12:37

  Fotograf  Fredrik P Det e kul att se att hur än weird sminket må vara så lyser Angelicas fantastiska och säregna ansikte fram och slår knockout.
  Jag tror att man kan plåta henne med en Lomo eller instamatic.. eller brusig sunkvideo... bakisfotograf..osv.. och hon kommer ändå igenom allt guck å ut igenom skärmen...
  Det e nog inte många som kan det..

  + 1 - Ta bort

 • 30/1 -09 07:58

  Fotograf  Göran M Det här känns häftigt. Intressant med en lite annorlunda stil. Ettan är en klar favorit med mycket bra pose och en intensiv och tuff blick. Här finns även det bästa ljuset.

  - 1 - Ta bort

 • 30/1 -09 07:48

  Modell  Sara L Jag tycker dessa bilder är coola, angi har ju ett sådant fint ansikte och det vore ju synd att inte visa det så mycket som möjligt, sminket är annorlunda och coolt, alla bilder är ursnygga!
  Gillar retuchen!
  Bra jobbat!

  - Ta bort

 • 30/1 -09 01:26

  Fotograf  Max L Man behöver ju inte visa upp allt man råkar fastna på. Tycker lite synd om Anders i detta fallet, han brukar ju få publicerat bättre bilder än detta. Det ser lite väl improviserat och simpelt ut för att vara fotat av ett "proffs" tillsammans med ett "proffs".
  Det finns snyggar nybörjarbilder som har mer inlevelse och kvalitet än vad detta har.

  - 4 - Ta bort