Modellbilder.se

Angelica Jansson by Patrik H

Uppladdad
2008-12-31
7023 10
Om fotosessionen

Den sista delen från vårt samarbete, för denna gången.. ;) Porträtt med två olika teman/sminkningar. Hoppas ni inte hunnit tröttna på oss helt. :) Gott nytt år me! :D

-Angi

www.angelicajansson.com
www.fascino.seDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 31/10 -10 10:28

  Fotograf  Jen H Tja, om man tittar på bilderna på iphone och zoomar in till max kan man se en rosaaktig färgskiftning i håret på vänster sida. Man kan säkert se nån ögonfrans som inte ligger perfekt också. Men vad fasiken, så betraktar man väl inte bilder om man inte är ute efter att leta fel? Jag tycker det är rakt igenom skitsnyggt. Beautybilder av mycket hög klass!

  - Ta bort

 • 1/1 -09 18:02

  Fotograf  Ola M Riktigt snyggt jobbat ja vad det gäller Angelicas fördigheter både som modell och makeup artist så är det inte många som slår det otroligt duktig. Du har ett otroligt vackert ansiktsutdrag och dina ögon bara man drunknar i. Skulle verkligen vilja göra något jobb med dej kanon jobba på....

  - 1 - Ta bort

 • 31/12 -08 14:25

  Modell  Susanna S Mycket vackra bilder! Angelikas blick är magisk.
  Angående rouget så tänkte jag inte ens på det. Inför plåtningar brukar det behövas extra mkt smink, och i visst ljus kanske det framhävs mer än i andra.

  - 3 - Ta bort

 • 31/12 -08 12:58

  Fotograf  Joanna D Väldigt fint beskurna bilder. Retuchen är också jättefin. Och ljuset och alltihopa... Sminket är annorlunda och coolt, först var jag osäker (iaf på ettan där sminket verkligen är rödaktigt och väldigt mycket) men jag gillar det kom jag fram till :)

  Fin modell också som alltid gör sig bra på bilder iofs! jättefina bilder.

  - 1 - Ta bort

 • 31/12 -08 12:02

  Fotograf  Patrik L Mycket fina bilder. Min givna favorit är ettan pga av de varma härliga tonerna och angelicas närvaro i blicken. Mycket bra genomfört.
  mvh Patrik

  - 1 - Ta bort

 • 31/12 -08 11:57

  Modell  Charlotte R Ang. rouge i håret tror jeg helt enkelt det är så att Angis väldigt ljusa hår tar upp reflektioner av den ganska kraftiga färgen på rouget, inte konstigare än att en vit vägg bredvid en grönsoffa kan se lite lätt grön ut på ett foto...
  Annars gillar jag de två sista bäst, tycker om maken mer där, även om den första var cool och lite mer experimentell. Dessutom tyckte jag att örhängena med fjädrar var döläckra.
  Gott nytt år på er!

  + 2 - Ta bort

 • 31/12 -08 10:55

  Modell  Boel L Jag tycker dina bilder är fina, framhäver ditt snygga ansikte:-) Vackra ögon har du med. Du får gärna sminka mig nästa gång vi ses:-)

  - Ta bort

 • 31/12 -08 10:54

  Fotograf  Göran M Snyggt jobbat! Visst syns det att Angelica är mycket bra på makeup. Jag gillar alla tre bilderna, men ettan känns ändå snyggast tack vare de starka färgerna och den spännande blicken. Sen gillar jag kompositionen i tvåan. Sättet att placera ansiktet lite till höger gör det hela extra intressant.

  Kan inte se något kladd i håret hur mycket jag än letar.

  - Ta bort

 • 31/12 -08 10:40

  Modell  Nathalie Solstad Du gör alltid lika snygga bilder, och väldigt snyga sminkningar.. inte lätt att vara sin egen mua:)
  Bra jobbat av er!

  + 1 - Ta bort

 • 31/12 -08 10:23

  Fotograf  Anders E Tycker helt klart det är tre otroligt fina bilder, dock ser axlen i första bilden att vara i en väldigt onaturlig vinkel. Gudomligt vacker modell.

  // Anders

  - Ta bort