Modellbilder.se

Trash The Dress 2

Uppladdad
2008-11-12
2250 10
Om fotosessionen

En ny session på temat TTD. Den här gången med Susanna S. (32319) som stylist. Extern hjälp av Louise R som assistent.

Vi ville utmana lite mer än förra gången och blev lite djärvare med eldningen efter studiebesök hos räddningstjänsten...

Tyvärr så blåste det ännu en gång liiiite för mycket för att allt skulle flyta på som planerat. Dessutom jättekallt så modellen frös som fan när hon rullade runt i gytjan...

Underbart jobbat av alla inblandade, speciellt som vi började jobba 03.00 för att hinna plåta innan solen gick upp!

Hoppas ni gillar bilderna!

/Micke - dinbild.comDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 12/11 -08 20:30

  Fotograf  Fredrik Å Jag tycker bilderna har potential men kan förgyllas i efterarbetet av grafiker. Solen går ner 16.00 här uppe så jag förstår inte varför man inte fotat på kvällen. :)

  - 1 - Ta bort

 • 12/11 -08 18:52

  Fotograf  Anna G jag tycker bilderna är coola i alla fall! Håller dock med om att det vore kul att se en lite tightare beskärning på några av bilderna, fast jag gillar ändå sista bilden där det är mycket åker. Blir ju fin kontrast till den vita bruden i mitten.

  - 1 - Ta bort

 • 12/11 -08 17:59

  Fotograf  Jenny B Helt riktigt att man kan tycka vad man vill - o i all ärlighetens namn så finns det väl inte så mycket orginella idéer kvar - vi tar nog inspiration lite till mans allihopa av varandra - för min del kanske det va lite extra känsligt eftersom John Michael är en vän till mig.

  - 1 - Ta bort

 • 12/11 -08 14:53

  Fotograf  Mikael C Hej Johan. Självklart var det noga planerat in i minsta detalj. Plåtningen försiggicks av ett studiebesök på Räddningstjänsten som berättade vilka vätskor som brinner hur och hur vi skulle preparera klänningen på bästa sätt. Vi hade också två personer på plats utanför bild, med brandfilt och kolsyresläckare. För att ytterligare vara på säkra sidan (efter tips från Räddningstjänsten) så "impregnerade" vi med gytja och vatten på klänningen. För att absolut INGET skulle kunna gå fel så var släpet löskopplat och kunde enkelt dras av direkt om något skulle bli fel - och med fingret i sprinten på släckaren så anser jag alltså att vi förberett oss MYCKET noga. Och ja, det är en "rip-off", MEN våra bilder är INTE fejk. Sen kan man tycka vad man vill om plåtningen. Vänligen /Micke - dinbild.com

  - 1 - Ta bort

 • 12/11 -08 12:56

  Fotograf  John H Om det är inspirerat av John Michael Coopers "Burning bride" så kan det vara bra att veta att det är ett montage och dagtid med säkerhetspersonal på plats. Jag tycker mycket illa om dessa bilder pga så illa utfört både bildmässigt och organissationsmässigt. En bra tanke som skulle stannat vid en tanke. Maria får nog sig en skopa här också... har du ingen självbevarelsedrift? Du kunde förstört din hud för resten av livet och blivit handikappad om oturen varit framme. Hade ni ens brandsläckare i närheten? Ta sig ur en brudklänning som brinner är inte lätt (inte för jag provat men det är svårt även utan att den brinner) GÖR INTE OM DETTA, tänk på livet.

  + 2 - Ta bort

 • 12/11 -08 12:56

  Fotograf  John H Att ens få för sig att stoppa in en modell i en klänning och sen fjutta på den... mitt på natten... att det sedan blåser borde ringa lite klockor att "detta är nog ren idioti". Hade ni brandmänn på plats? Jag är ledsen men detta gör mig riktigt upprörd. Orginellt får ni 7 för att jag antar att inga andra är så idiotiska så vi kommer få se en session i av denna varianten igen varpå den blir orginell. 1: a på estitik då det inte är en bildruta som är värd att offra sitt liv för. Detta gör mig riktigt upprörd.

  + 1 - Ta bort

 • 12/11 -08 11:16

  Fotograf  Jenny B Detta är alldeles för mycket rip off på John Michael Coopers burning bride för att gå obemärkt förbi. Ledsen men de blir tummen ner. Maria får dock tummen upp för hennes insats. Ser riktigt kallt ut.

  - Ta bort

 • 12/11 -08 10:40

  Fotograf  Fredrik A W Min första tanke var - ahhh, klänningen blir ju moos :)
  Får nog håla med Janne att man blir lite förvirrad av ordningen på bilderna... och så skulle jag personligen nog gått lite närmare modellen. Nu känns de lite opersonliga med tanke på temat. Men men, det är ju bara en reflektion.. annars bra jobbat!

  + 3 - Ta bort

 • 12/11 -08 10:19

  Fotograf  Mathias A Inte så mycket variation på bilderna.

  + 4 - Ta bort

 • 12/11 -08 10:02

  Fotograf  Janne H Känns lite som om de ligger i fel ordning.
  Kanske är några väl lika oxå?!

  Mvh.

  /Janne

  + 2 - Ta bort