Modellbilder.se

Grazioso e vigoroso

Uppladdad
2008-09-25
1863 6
Om fotosessionen

En underbar dag i maj gjorde Diana och Erika och jag en danssession vid Tinnerbäcken i Linköping. Här kommer den första omgången bilder, och om någon månad följer en andra och sista omgång. Enjoy!Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 21/4 -09 19:44

  Modell  Mikaela J Härliga bilder! :)

  - Ta bort

 • 15/11 -08 12:51

  Konstnär  Malin A Åh vilka underbara danstjejer! Jag måste nästan rycka tag i dom om dom kommer på nån träff i sommar :D

  - Ta bort

 • 28/9 -08 18:30

  Fotograf  Rolf W Ibland när man ser bilder så far tankarna iväg på de mest konstiga och spontana sätt.
  När jag ser de här bilderna kommer jag osökt att tänka på slutscenerna i Tage Danielssons film "Mannen som slutade röka".
  De här är lika livsbejakande och vackra. Tror Tage Danielsson hade gillat dem:

  - Ta bort

 • 26/9 -08 22:50

  Fotograf  Anders L Tack för era kommentarer! Anders D: Tack för dina synpunkter. Håller dock inte med dig på någon punkt. Har valt brännvidd (måttlig vidvinkel) och kameraposition så att ån med sina näckrosblad ska utgöra en vacker fond till Dianas och Erikas poser. Och färger, färgmättnad, beskärning etc ska vara exakt så här! Smaken är uppenbarligen forskjellig.

  - Ta bort

 • 26/9 -08 22:05

  Fotograf  Anders D Hej!

  För att få lite lugnare bilder så hade jag tagit några steg tillbaka och använt ett teleobjektiv med stor bländare för att "få loss" modellerna från bakgrunden. Ni har använt en alldeles för liten bländare. Tycker vidare att bilderna hade vunnit mycket om fotografen hade haft en lägre position.

  Jobba lite mer med bilderna efter att de är tagna, där finns mycket att hämta med att justera ljus, färger, färgmättnad, kontrast och färgtemperatur.

  Bilderna har också mycket att vinna på en annan beskärning!

  Lycka till!

  /ad

  - 1 - Ta bort

 • 26/9 -08 08:58

  Modell  Therése P snygga proffsiga poser,men ändå böir sista bilden favorit där man kommer lite närmare modellerna

  - Ta bort