Jag har haft jättesvårt att välja mellan färg eller svartvitt. Laddar upp båda varianterna. Vilken gillar du bäst?

Alla synpunkter mottages tacksamt av oss alla. :-)" />
Modellbilder.se

Josefine au naturelle

Uppladdad
2008-04-29
2379 7
Om fotosessionen

För flera veckor sedan så träffades jag, mua Emila, modellerna Josefine och Emma samt Emilias kompis för att göra några sessioner sedan.

Emmas bilder är uppladdade sedan länge. Här kommer Josefines första session på temat "au naturelle".

Jag har haft jättesvårt att välja mellan färg eller svartvitt. Laddar upp båda varianterna. Vilken gillar du bäst?

Alla synpunkter mottages tacksamt av oss alla. :-)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 19/2 -12 14:32

  Fotograf  Jimmy G Hmmmm .. svårt att välja en favvo för alla är så vackert stilrena.

  Lite som att välja mellan rött godis eller blått godis. Jag får olika känslor mellan sessorna, föredrar själv att plåta i färg men dessa i SV blev snygga som f*n. Mycket bra jobbat alla tre, Me like :D

  Peace../ Jimmy

  - Ta bort

 • 3/5 -08 12:22

  Modell  Li L otroligt vacker modell, väldigt fina porträttbilder!

  - Ta bort

 • 1/5 -08 01:40

  Fotograf  fredrik h fuck me!!! det här hade kunnat bli precis hur grymt som helst med lite mer petande i ps eller med ljustefrån början, lite mer kontraskt och softare ljus å det hade varit hur grymt som helst...du har grunderna för asgrymma porträtt här, jag vet e lite gnällig bara men så här bra "rå" bilder förtjänar mer:)

  - Ta bort

 • 30/4 -08 11:48

  Fotograf  PeterL Ja, detta var ju verkligen "naturellt". Vackert och stilfullt enkelt. Men, nästan, lite för enkelt.... Eller, har efterbehandlingen tagit bort lite av "personligheten"?? Oavsett så är det fint foto, smink och modellat Jag skulle valt färg, men hade gärna sett lite mer kontrast. Jag fastnar på att det känns lite för "kliniskt". 3:an är favorit, nice and relaxed!!

  - Ta bort

 • 30/4 -08 08:49

  Fotograf  Torbjörn L Detta är riktigt snyggt! Vet inte riktigt vart jag ska börja bara! Min favorit är ettan, det är ett underbart lugn, men ändå en känsla hos Josefine som jag diggar hur mycket som helst!
  Jag hade dock velat se skuggorna helt raka, (alltså rakt framifrån, nu känns det lite som det hamnat snett (in ettan). Trean är det helt makalöst snygga linjer i och samtidigt detta underbara "au naturelle" ni siktat på! Jag tycker absolut att färgbilderna är det som är snyggast! skulle vilja att ni tog bort de S/V. Tack så mycket för bra bilder!
  Mvh
  Tobbe

  - Ta bort

 • 29/4 -08 20:59

  Fotograf  Fredrik Å Tvåan var snygg och clean.

  - Ta bort

 • 29/4 -08 20:39

  Fotograf  Anna G Vackra och naturliga porträtt. Förstår att du har svårt att välja mellan färg och svartvitt. Jag tror jag lutar åt färg... Bild 3 är favoriten.

  - Ta bort