Modellbilder.se

Bikini

Uppladdad
2008-03-17
4167 4
Om fotosessionen

Fotografering med duktiga Johan.

Har aldrig förut varit så lätt klädd på en fotografering förut och det krävdes mycket mod från modellens sida för att våga sig fram till rätt sida av kameran *skrattar*

Hade en annars väldigt trevlig kväll med Johan, som jag klart varmt rekommenderar.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 30/3 -08 09:56

  Fotograf  Rolf S Den här hade jag missat. Den var fin med härlig kurvor speciellt i första bilden. Ljussättningen känns lite platt och det skulle varit fint med lite mer skuggor. men ändå - en snygg helhet.

  + 1 - Ta bort

 • 17/3 -08 23:51

  Fotograf  Göran M Jag tycker du lyckades mycket bra. Fyran har den finaste posen, mycket bra. Profil i kombination med intressanta skuggor ger en mycket fin bild. Ett nästa steg skulle kunna vara att försöka uttrycka mer med hjälp av ansiktsuttryck.

  I ettan tycker jag det känns som att bilden är fotad på lite för nära håll. Backa och zooma in istället. Dessutom känns ljuset något platt jämfört med tvåan och fyran. Det gäller att använda ljuset för att få fram fina former.

  Vad gäller retusch så kan det vara bra att jobba mer med huden för att få snygga hudtoner. Nu ser det lite flammigt ut här och var och nästan grått på benen på någon bild, främst tvåan. En del ojämnheter som märken efter kläder kan vara snyggt att få bort.

  Ett tips är att prova ytterst lite babyolja för att få en lätt glans i huden.

  - Ta bort

 • 17/3 -08 20:46

  Fotograf  Johnny D Tycker helt klart att modellen gör ett bra jobb och ser avslappnad ut.
  Fö en bra session.

  - Ta bort

 • 17/3 -08 20:40

  Fotograf  PeterL Men, det blev ju trevligt!!! Speciellt gillar jag Attityden i bild 2 och 4!!! Snyggt jobbat av er båda!

  - Ta bort