Modellbilder.se

gatebil

Uppladdad
2007-07-09
4957 12
Om fotosessionen

fotade sajten racecom.se ´s värdinnor på gatebil i mantorp helgen som var.. här är några av bilderna på cilla från vår 5-minuterssession =)

(endast naturligt ljus är använt)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 8/11 -07 12:17

  Modell  Jenny Ö Häftigt häftigt =)

  - Ta bort

 • 11/7 -07 20:38

  Fotograf  Per K bild 3 känns klart bäst av dessa. Inte för att de andra var dåliga, men det tajta utsnittet eliminerar den småplottrlga bakgrunden (fälgarna vid yokohama-tältet). Det hade med fördel kunnat utnyttjas även för de andra bilderna. Vet inte om du hade möjlighet att använda större bländare eller på annat sätt göra bakgrunden mindre skarp?

  - Ta bort

 • 10/7 -07 19:08

  Fotograf  Björn M Urläckert jobbat av er,,gillar dessutom färgtonskalan!!!!

  - Ta bort

 • 10/7 -07 19:07

  Fotograf  Therese A tack för kommentarerna..

  max: bilderna togs till ett bilcommunity, de gillar bilar, därför den är en stor del av bilden.. vi tog bilder den helgen som absoluuut inte har några bilar med, de kommer ngn annan gång..

  jonas: tack! jo, om jag hade haft blixt hade jag använt det, men icke, sen är bilderna tagna från samma position just FÖR att bakgrunden var plottrig, om jag hade bytt plats hade det blivit värre.. & att det var plottrigt var inget man kunde göra ngt åt, det var liksom på en stooor bilmässa..

  stephen: det skulle jag om jag kunde, men skulle omöjligt kunna göra det så att det såg bra ut =/

  - Ta bort

 • 10/7 -07 17:33

  Modell  natalie e Med tanke på att bilderna är tagna för en bilcommunity och på en bilmässa så tycker jag absolut inte att det gör något att fokusen är på bilen, det tycker jag i alla fall. Sen kan jag absolut tycka att det är liiiiite störande med saker i bakgrunden men det är ingen arrangerad fotosession utan det är en spontan session på en bilmässa, right? Jag gillare, Tess och Cilla rockar!

  - Ta bort

 • 10/7 -07 11:38

  Fotograf  Jesper K Snygga bilder med läckra färger!

  - Ta bort

 • 10/7 -07 10:47

  Fotograf  Allen H CJ is a very good model in front of the camera. Really love the colors in these shots along with the nice exposure. The car is a great additive to the shot. Great job all involved.

  - Ta bort

 • 10/7 -07 07:20

  Fotograf  Stefan T snygga bilder , modellat / plåtat

  - 2 - Ta bort

 • 10/7 -07 02:07

  Fotograf  Jonas W Motiv: Bil och tjej gör sig väldigt bra på bilden med inlevelse förmåga och känsla. I övrigt är bilderna aningen gråa (ser att det är mulet så man kanske skulle haft portabelt ljus?) Bakgrunden är plottrig och alla bilder är tagna från samma position.

  + 1 - Ta bort

 • 9/7 -07 23:48

  Fotograf  Max L OK, sessionen heter Gatebil, men bilen stjäl ju hela showen i dessa bilderna. Det hade blivit bättre om du fokuserat på din modell. Bilar är döda ting som är enkla att få repriser på, modeller är unika.

  - Ta bort

 • 9/7 -07 23:21

  Fotograf  Göran M Den sista bilden är grym! De andra har lite för mycket detaljer i bakgrunden.

  - Ta bort

 • 9/7 -07 23:19

  Modell  Angelica M hot! första bilden är perfekt! komposition, färger, ljus, allt är så snyggt

  - 3 - Ta bort