Mimmie om sessionen: ..."det var en rolig dag och Laila är superbra som fotograf, speciellt för mig som inte är så bra på poser å minspel men det hjälpte Laila mig med så det blev ju jätte bra! /Mimmie"

Vi blir glada för alla slags kommentarer och tips! :)
" />
Modellbilder.se

Ice Ice Baby

Uppladdad
2007-02-05
2515 0
Om fotosessionen

Det här vill jag göra mer av! Fick besök av supersöta, supertrevliga, superglada tösen Mimmie med härlig värmlandsdialekt och såg henne förvandlas när hår och smink åkte på :)

Förberedelserna tog lång tid (fotografen är ansvarig för håret och sminket...) och när det väl blev dags att fota hann vi endast ta två rullar film (dvs 74 bilder), men vi fick ändå så många bra bilder att det var mycket svårt att välja ut våra abslouta favoriter. Vi var överens om dessa nio i alla fall.

Vi har pratat om att träffas igen och köra ett litet eldigare tema. Det ser jag fram emot!!! Mimmie var duktig som modell och levde sig in bra i rollen som "kall snödrottning". Det var så otroligt kul att se hur de första bilderna vid plåtningen gick från en leende tjej till... ja, det ni ser i denna session ;)

Mimmie om sessionen: ..."det var en rolig dag och Laila är superbra som fotograf, speciellt för mig som inte är så bra på poser å minspel men det hjälpte Laila mig med så det blev ju jätte bra! /Mimmie"

Vi blir glada för alla slags kommentarer och tips! :)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 15/3 -07 16:32

  Modell  Angel N väldigt fina bilder

  - Ta bort

 • 10/2 -07 11:39

  Fotograf  Laila V Tack Susanna! :) Jo, jag tar åt mig äran för idén ;) Men Mimmie gjorde ett kalasjobb som tog fram exakt det jag ville ha i uttryck osv. Toppenbra av Mimmie!!! :D

  - Ta bort

 • 9/2 -07 14:41

  Modell  Susanna S Cool session! Laila får jämnt så bra idéer :) (om det nu var hennes idé?)
  Flera bra poser av modellen, snygg bakgrund och snygg "kvist" som rekvisita.

  - Ta bort

 • 6/2 -07 17:05

  Modell  Claudia W Tips till modellen: Tänk på att sträcka på halsen lite mer, även om du böjer ner hakan, så kommer du se mycket tuffare och bättre ut. Jag syftar mestadels på bilderna 2-5 som hade kunnat bli så mycket bättre.

  - Ta bort

 • 6/2 -07 09:17

  Fotograf  Laila V Göran: Jag trodde nog att du skulle gilla ljuset i 8:an *ler*

  Tack snälla alla ni för alla kommentarer och tips!

  - Ta bort

 • 5/2 -07 22:27

  Fotograf  Göran M Underbart! Mycket snyggt foto och klart läcker styling och makeup. Det känns lite ovant att se korniga bilder, mest för att jag själv bara plåtar digitalt, men det ger en intressant stil till bilderna.

  Ljuset på den blå bakgrunden är grymt häftigt. Däremot tror jag man skulle kunna köra med lite mer kontrastrikt ljus på modellen. Lite platt på ettan, men betydligt mer snygga skuggor på tvåan och trean. Gillar verkligen 8:an som har en grymt fin pose och mycket snyggt ljus.

  - Ta bort

 • 5/2 -07 15:47

  Modell  Paulina B Posen i bild ett är riktigt riktigt fab!
  håller definitivt med angi om att detta tillhör de bästa bilder du tagit mimmie.

  Hade varit läckert med möjligen lite vitare hudton och 'frostade' ögonbryn, men det är mest för att jag alltid måste ha nåt att gnälla på ;-)
  Bra jobbat.

  - Ta bort

 • 5/2 -07 13:18

  Fotograf  Peter O hehe, såg inte att det var Mimmi, snygg makeup!
  Mycket snygga bilder, som sagt bakgrund och ljus är kanon, härlig bskärning, svårt att hitta favoriter så många bra... 1:an och 5:an är nog även mina favoriter.
  Snyggt jobbat av er

  - Ta bort

 • 5/2 -07 13:00

  Fotograf  Allen H Bilder är jätte fina.

  - Ta bort

 • 5/2 -07 10:46

  Fotograf  Laila V Cathrine D: Glömde skriva vilken film... Det är Kodak Portra 100, en ny favorit hos mig :)

  - Ta bort

 • 5/2 -07 10:40

  Fotograf  Ghazi B bra jobbat av er..4an min favo.

  - Ta bort

 • 5/2 -07 10:24

  Modell  Cecilia J Cool frisyr! :)

  - Ta bort

 • 5/2 -07 10:22

  Modell  Louis B detta är suveränt.. kände inte igen modellen! en liten komentar om håret bara, hada önskat att det satt lite högre upp på huvet för en mer "äkta" look...

  - Ta bort

 • 5/2 -07 10:05

  Fotograf  Fredrik Å Cool stav. :)

  - Ta bort

 • 5/2 -07 09:29

  Modell  Camilla O Kanon bilder.... Jätte snygga poser.... Här finns inga fel.. Jag kan inte bestämma mig vilka bilder som är bäst, alla är lika snygga. Mycket bra jobbat av er båda två.

  Jag håller med dig Mimmie att Laila är en toppen fotograf.

  Ser fram emot fler fotosessioner....

  - Ta bort