Modellbilder.se

BIG MAN

Uppladdad
2006-10-04
2406 0
Om fotosessionen

Här kommer lite bilder på Micke.
Micke är en trevlig kille, och detta var första sessionen för honom, och vi kommer fortsätta samarbeta fram bra bilder, eftersom detta är första gången jag plåtar Body builder, så vill jag träna mer på detta

Modellen har valt bilderna....
La till 2 helkroppsbilder också, eftersom det fattades tyckte nån )

ett stort tack till Peter.O (26693) för han ställde upp med sina blixtrarDu behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 5/10 -06 10:54

  Fotograf  Max L Gillar inte den svarta bakgrunden till dessa bilderna men annars är det snyggt. Kanske lite för samma samma i poserna.

  - Ta bort

 • 4/10 -06 11:13

  Fotograf  Fredrik Å Mer helkroppsbilder skulle ge variation.

  - Ta bort

 • 4/10 -06 09:47

  Fotograf  Peter O Ljussättning är inte det lättaste men tror att både Lotta och jag lärde oss en hel del på denna session. Gillade 1: redan när vi såg den i kameran ;)

  - Ta bort

 • 4/10 -06 09:34

  Modell  Linda B Förstår mer än väl anledningen till de spända minerna - hantlarna är inga trekilos och Micke spänner sig ju från topp till tå... Men det hade varit roligt att få med något av hans spjuverminer också , som balans till det "hårda". Men han valde ju själv bilder, och jag tycker du har fångat hans fysik mycket förtjänstfullt. Bild 1 har mycket detaljer, med varje ådrra synlig - kände jag honom inte skulle jag nästan bli rädd! ;-)

  - Ta bort

 • 4/10 -06 09:18

  Modell  Mikael B Kul med kritik, har en känsla av att jag och Lotta kommer att samarbeta fler ggr. Ja, lite av tävlingsposering blir det gärna en sån här första gång. Har tävlat tidigare och stått på scen. De två första kan väl liknas med träningsbilder, de andra visar väl mer resultat av träningen.

  - Ta bort

 • 4/10 -06 08:54

  Modell  Jessica L Tycker det var bra för första gången, fin kille, poser och övning ger färdighet, keep up the good work

  - Ta bort

 • 4/10 -06 08:35

  Fotograf  Göran M Intressant! Kul att du provar på något nytt, Lotta!

  Poserna på de båda första känns bra,men jag håller med om att ljuset skulle kunna göras annorlunda så att musklerna framhävs mer. Ljuset känns bäst på den fösta och i viss mån femte, men jag tycker ändå det saknas viss dramatik i ljussättningen.

  Likaså känns ansiktsuttrycken lite spända.
  De fyra sista känns som något från 40-talet. Lite udda poser med dagens mått.

  Det vore tufft att få mer känsla av gym. Visa mer av lokalen så man ser att det är ett gym. Få det även att se ut mer som att modellen tränar snarare än poserar.

  Hoppas jag inte var för hård här Lotta, men jag utgår från att när du gjort ett antal försök på den här typen av foto så kommer det se lika bra ut som dina bästa porträttbilder. Du brukar ju utvecklas snabbt!

  - Ta bort

 • 4/10 -06 08:18

  Fotograf  Jesper K Jag tycker att ljuset är för platt, möjligtvis ettan undantagen.
  Lite mer skuggor för att framhäva musklerna hade lyft bilderna.
  Jesper

  - Ta bort