Modellbilder.se

Vinter med Katarina

Uppladdad
2018-03-17
1147 4
Om fotosessionen

Spontant, som vanligt. Den lilla planering vi hade gjort handlade om inomhusfoto men ljuset var grymt bra ute så vi hoppade ut lite snabbt samtidigt som min son ändå skulle sova lite i barnvagnen. Multitasking :)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 6/4 -18 08:53

  Fotograf  Björn W Tänker nog som Lars-Erik, men samtidigt gillar jag att komma så nära som vi gör i er sista bild. Modellens uttryck i den bilden har något outgrundligt över sig. Jag gillar den riktigt mycket

  - Ta bort

 • 20/3 -18 22:37

  Fotograf  Lars-Erik G Är inte lika förtjust i den överexponerade bakgrunden när det blir så mycket som i 2-4, Ettan således min favorit och tycker modellen kommer fram bättre där också.

  - Ta bort

 • 19/3 -18 15:39

  Fotograf  Patrick M Lite high key-känsla med den utbrända bakgrunden. Fungerar ju! Härligt med kontrasterna i o m det blåa.

  Hade försökt att trycka på lite med kontrasterna ytterligare.

  - Ta bort

 • 18/3 -18 10:07

  Fotograf  Staffan H Lite ovanligt men fräscht. Intressant är att se hur mycket som skvallrar om årstiden och dess förutsättningar kommit med - och det funkar! Jag tänker då på "mycket och skarpt ljus" liksom den genomgående blå tonen som berättar både om kyla och den ton som vinterbilder ibland får, men här under kontrollerade former.

  - Ta bort