Modellbilder.se

Gyllene spontansession med Katarina

Uppladdad
2017-12-16
2039 4
Om fotosessionen

Otroligt proffsiga (bokstavligt talat) Katarina tog sig tid för att komma på en spontan shoot trots minst sagt udda ramar...
Jag är nämligen pappaledig och har bara tid att plåta på morgonen när dottern är på förskola och sonen sover. Men ge mig en timme och en bra modell så blir det bilder ändå :)Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 18/12 -17 21:57

  Fotograf  Mårten S Tack för kommentarer! Klänningen är en viktig del av bilden, helt klart. Naturligtvis finns ett större bildurval men Katarina gillade dessa två mest och jag tycker att det räcker fint så här :)

  - Ta bort

 • 18/12 -17 17:39

  Fotograf  Anders E Snyggt. Klänningen passar bra både till den tuffa miljön och den vackra modellen.

  - Ta bort

 • 17/12 -17 23:57

  Fotograf  Lars-Erik G Med dina nuvarande (små) möjligheter till foto så får du väl vara glad för att få fram två så fina bilder, om än att de är rätt lika i stil. Spännande ljus, och med hjälp av bildformat har du ändå skapat variation.

  - Ta bort

 • 17/12 -17 06:18

  Fotograf  Björn W Två relativt snarlika poser, ändå så olika utifrån beskärning av ljuskällorna. En fantastisk effekt på klänningen. Något stelt, mycket uppskattat uttryck. Jag gillar detta. Snyggt!

  - Ta bort