Modellbilder.se

Ta mig till havet

Uppladdad
2017-12-11
1514 4
Om fotosessionen

Min idé var att sätta in en textrad ur en sång eller visa i bilden och låta modellen illustrera en känsla som kan förknippas med citatet. Jasmine gjorde ett fantastiskt jobb, men kvällen var sen och ljuset försvann mer och mer. Till slut fick vi ge upp och åka hem, detta är något av resultatet.Du behöver vara inloggad för att lämna kommentarer. Logga in här.


 • 18/12 -17 00:09

  Fotograf  Lars-Erik G Ettan känns klockren, trean funkar också bra. Tvåan reagerar jag först som några andra, att texten inte riktigt lirar med uttrycket. Men man kan ju också tolka bilden som en önskan om något och en saknad av detta. Det här har ni gjort bra.

  - Ta bort

 • 16/12 -17 19:20

  Fotograf  Anders E Bra idé och genomförande. För mig känns första bilden som bäst uttryckt av texten.

  - Ta bort

 • 12/12 -17 07:35

  Fotograf  Ronnie P Sista bilden är övertygande och sticker ut, på ett bra sätt! :) Första bilden funkar också. Men andra bilden kopplar jag inte ihop text med modellens uttryck...

  - Ta bort

 • 12/12 -17 06:03

  Fotograf  Björn W En ny konceptuell ide, uppskattas! Fin samstämmighet mellan text och bildens innehåll. Snyggt rakt igenom, men för mig något extra med den sista bilden. Snyggt med en diagonal, kopplar den känsla den ger till den avslutande texten. Mycket bra!

  - Ta bort